Krydstogter med SeaDream 2

At kalde SeaDream 2 et krydstogtskib, er som at kalde caviar en fiskeret…

Dette smukke skib, designet som en mega-yacht, har kun 56 staterooms og en besætning på hele 95 personer. Påklædningen ombord er elegant casual, så man kan lade slips og smoking blive hjemme. Danske gæster vil nyde den afslappede, men alligevel elegante atmosfære, der opleves ombord. 

SeaDream 2 byder uden tvivl på nogle af de største kulinariske oplevelser til søs. Det gælder, uanset om man nyder middagen i den elegante restaurant, eller hvis man foretrækker en romantisk middag for to på dækket under åben himmel. 

Bortset fra 2 større suiter er alle staterooms udvendige, ens indrettet og på 18 m2. De er indrettet med fladskærm med satellit-tv, dvd afspiller, separat afdeling med sofa og bord samt små marmorbadeværelser med multidysse brusekabine. 
Der er mod ekstra betaling Wi-Fi adgang til internetforbindelse. Skibene er store nok til at være stabile og samtidig ikke større, end de kan besøge selv de mindste og mest idylliske havne, hvor man med garanti ikke møder andre krydstogtskibe. Det giver mulighed for at opleve de mest uspolerede og pragtfulde områder, som kun de færreste har mulighed for at opleve. 

Så ofte vejret tillader det, vil skibet klargøre sin marina, der giver mulighed for at få sig en svømmetur i havet – direkte fra skibet. Derudover er der masser af vandsportsaktiviteter ombord, som kajak, jetski, “bananen”, paddle surfers etc. 

Der er “open bridge” ombord, og kaptajnen opfordrer skibets gæster til at besøge ham på broen. Ofte oplever man, at skibet kan finde på at kaste anker et uplanlagt sted – blot fordi stranden ser så indbydende ud. 

Ombord vil du opdage, at mange af dine ønsker allerede er opfyldt, inden du når at give udtryk for dem. 
  • Plads pr. gæst: 39,4 
  • Besætning pr. gæst: 0,85
  • Kendetegn: Meget hyggeligt skib, fantastisk service, vandsport fra skibet, super gastronomi
  • All-inclusive: Ja