SeaDream 2

At kalde SeaDream 2 et krydstogtskib, er som at kalde caviar en fiskeret…

Dette smukke krydstogtskib, der nærmere er en stor yacht, har kun 56 kahytter og en besætning på hele 90 personer. Påklædningen er elegant casual hver dag, så man kan lade smoking blive hjemme. Dette ændrer dog ikke på den elegante atmosfære, der forefindes ombord.

SeaDream 2 byder uden tvivl på nogle af de største kulinariske oplevelser til søs. Det gælder, hvad enten du nyder din middag i den elegante restaurant, eller hvis du foretrækker en romantisk middag for to på dækket under åben himmel.

Kahytterne, der kaldes staterooms, er alle rummelige på 18 m2, har fladskærm med satellit-tv, dvd afspiller, siddeafdeling med sofa og bord samt små nyrenoverede marmorbadeværelser med multidysse brusekabine. Der er adgang til internetforbindelse i samtlige staterooms. Skibene er store nok til at være stabile og samtidig ikke større, end de kan besøge selv de mindste og mest idylliske havne, hvor man med garanti ikke møder andre krydstogtskibe. Det giver mulighed for at opleve de mest uspolerede og pragtfulde områder, som kun de færreste har mulighed for at opleve.

Så ofte vejret tillader det vil skibet klargøre sin marina, der giver mulighed for at få sig en svømmetur i havet – direkte fra skibet. Derudover er der masser af vandsportsaktiviteter ombord, som kajak, jetski, “bananen”, paddle suerfers etc.

Der er “open bridge” ombord, så kaptajnen opfordrer således skibets gæster til at besøge ham på broen. Hos hvilket andet rederi kan man opleve, at skibet kan finde på at kaste anker et uplanlagt sted – blot fordi stranden ser så indbydende ud.

Ombord vil du opdage, at mange af dine ønsker allerede er opfyldt, inden du når at give udtryk for dem.

  • Plads pr. gæst: 39,4 
  • Besætning pr. gæst: 0,82 
  • Kendetegn: Meget hyggeligt skib, fantastisk service, vandsport fra skibet, super gastronomi.
  • All-inclusive: Ja