Klassisk luksus med ocean liner

Atlantisk crossing med Queen Mary 2 Cunard

Har du spørgsmål?

Vi sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller noget, du gerne vil vide i forbindelse med dette krydstogt.
 

Tlf. 70 236 236

info@bellavista.dk

Klik her hvis du ønsker at blive kontaktet om denne rejse. 


New York – byen over byer. Berømt for shopping i verdensklasse, sin umiskendelige skyline og et sensationelt køkken. New York er en by uden sin lige.

Vil du ankomme til denne grandiøse storby med stil – skal det være ombord Cunards luksuriøse og sofistikerede oceanliner, Queen Mary 2. 
 

QM2skib daekdeck pools QM2lobby QM2
Queen Mary 2 er den eneste ocean liner, der (regelmæssigt) foretager den legendariske transatlantiske crossing, en af verdens mest spændende og romantiske sejladser. Queen Mary 2 er Cunards imponerende flagskib, der byder velkommen med sine elegante linjer og en overdådig indretning. 

Sejladsen på Atlanterhavet med Queen Mary 2 er specielt designet for maksimal komfort, luksus og sikkerhed. Som gæst betyder det, at du får mest muligt ud af denne specielle rejse på havet og blot skal nyde skibet og dets enestående udvalg af faciliteter, aktiviteter og underholdning. Fra gæstetalere til danseinstruktører, der er masser at vælge imellem. Eller du kan lade hverdagen bag dig og blot nyde roen ombord. 

En transatlantisk crossing varer typisk syv eller otte nætter, så du har mulighed for at opleve en uges frydefuld uforstyrrethed, med god tid til at udforske skibet. Og ydermere vil personalet diskret forbedre alle aspekter af din rejse med deres berømmede service.

Stig ombord Queen Mary 2 i New York, hvis du ønsker en overfart til Southampton og Hamburg uden jetlag. Eller måske foretrækker du at sejle vestover fra England eller Tyskland og opleve spændingen ved at anløbe The Big Apple og den legendariske Statue of Liberty, der løfter armen til hilsen. For den ultimative oplevelse, kan du prøve en sejlads på Atlanten i begge retninger.  
Uanset hvilken transatlantisk mulighed du vælger, vil du med Queen Mary 2 opleve en helt særlig atmosfære af elegance, luksus og tradition ombord på den eneste, ægte ocean liner, der sejler på havene i dag.

Se Cunards transatlantiske crossing her

Bliv kontaktet om denne rejse