Portugals bedste resort

Enestående service for både par og familier Algarvekysten

Har du spørgsmål?

Vi sidder parat til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller noget, du gerne vil vide i forbindelse med denne rejse.
 

Tlf. 70 236 236

info@bellavista.dk

Klik her hvis du ønsker at blive kontaktet om denne rejse. 


strandudsigt

Ultimativ familieferie eller aktiv parferie

Skal hele familien forkæles, er Vila Vita Parc noget af det bedste man kan få. Hotellet ligger på en klippetop med udsigt over Atlanterhavet og er omgivet af en stor, skøn tropisk have med flere pool områder. Hotellet huser flere gode restauranter, ikke mindst den 2-stjernede Michelin-restaurant, Ocean.

Det ligger lige ned til en bugt, hvor man finder en dejlig sandstrand omkranset af klipper. Hotellet tilbyder en shuttle service til en større strand med en tilhørende restaurant. På Vila Vita Parc kan man holde den ultimative familieferie med aktiviteter for alle aldre og med et meget højt serviceniveau. Her er børneklubber til børn helt fra 6 måneder og op til 11 år - med sjove aktiviteter. Der er 3 tennisbaner, mulighed for ridning og golf samt alle former for sejlsport. Hvis man ønsker lidt ekstra luksus, kan man leje en yacht for en dag med fuld besætning. Der er naturligvis spa på hotellet med alle tænkelige skønhedsbehandlinger. Hvis man er til det, så kan de skræddersy et behandlingsprogram, som man følger flere dage.
Hotellet er indrettet i moderne portugisisk stil, her findes mange restauranter, både internationale og andre med det portugisiske køkken. Du finder bl.a. den 2-stjernede Michelin restaurant Ocean. Hotellet dyrker egne grøntsager og producerer endda egen vin på en nærliggende vingård, man kan besøge, så hele oplevelsen bliver meget lokal. Hotellet er berømt for det meget høje serviceniveau. Det ligger 45 minutter fra lufthavnen, men der er også en helipad.

Bliv kontaktet om denne rejse