Cypern

Anassa - Thanos Hotels Cypern

Har du spørgsmål?

Vi sidder parate til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller noget, du gerne vil vide i forbindelse med denne rejse.
 

Tlf. 70 236 236

info@bellavista.dk

Klik her hvis du ønsker at blive kontaktet om denne rejse. Eksklusivt retreat – både for par og familier

Ønsker du et ophold i smukke, rolige omgivelser og med et meget højt service-niveau, så er Anassa stedet at bo. På den nordvestlige side af Cypern ligger hotellet på en skråning med den smukkeste udsigt over kysten og det åbne Middelhav.

Selve hotellet ligger i en fantastisk have og er bygget op som en ægte charmerende græsk landsby med torv og kapel, der er omkranset af hyggelige hvide huse med terrakotta farvede tage og blå skodder. Her bor man i store lyse og moderne suiter med udsigt over havet – nogle af suiterne har privat pool. Familiesuiterne har to separate soveværelser samt stue. Har man ikke privat pool, kan hotellets meget store og lækre pool varmt anbefales. Anassa ligger lige ned til stranden og det krystalklare vand, hvor man kan dyrke alle former for vandsport. Hotellet har desuden tennisbaner, cykler og børneklub. Området er så stort, at der også er rig mulighed for fred og ro. Blandt hotellets mange restauranter, er der noget for hver en smag. På Amphora kan man spise i skyggen under oliventræerne og om aftenen nyde stjernehimlen. Helios er restauranten med gourmet mad. Pelagos ligger ved poolen og har et åbent køkken. Basiliko restauranten er lille og intim med plads til kun 24 gæster - og er kun for voksne.
 

En gang om ugen er der ’græsk aften’ på torvet med levende traditionel kypriotisk musik leveret af lokale musikere. Der arrangeres ligeledes barbecue på stranden - her bliver dækket op på stranden og stien er oplyst af fakler, en hel særlig stemning med levende, vestlig musik. Så der er masser af muligheder for at prøve forskellige aktiviteter. Endelig er der The Thalassa Spa, som er et æstetisk univers af velvære. Her er der indendørs pool - som i vinterhalvåret er åbent om formiddagen for børn. Derudover er der sauna, dampbad, fitness lokale og restaurant med en sund, lokal menu.

Bliv kontaktet om denne rejse