Eksklusive rejser til Caribien

Når paradisdrømme bliver til virkelighed

Man tror næsten, at man drømmer. Det klare, azurblå hav som langsomt skyller op på den bløde, hvide strand. Under den knaldblå himmel og solens varme stråler ligger det eksklusive, imødekommende hotel og glimter i de tropiske omgivelser. Men lige meget hvor hårdt du kniber dig i armen, så kan din drømmerejse blive til virkelighed i Caribiens paradisiske øhav.

Eksklusiv ro og gourmetoplevelser

Vi har nøje udvalgt en perlerække af Caribiens mest fortryllende og eksklusive hoteller på de fire øer Anguilla, St. Maarten, Barbados og St. Bart. Omkranset af paradisstrande findes der på hotellerne en mageløs ro, hvor kun bølgernes stille bevægelser danner de behagelige baggrundslyde. I en diskret og afslappet atmosfære står det venlige personale klar til at tage i mod med eminent service og fantastiske gourmetoplevelser. 

Vand, sol og tid

På de tropiske øer er der rig mulighed for at få en skøn aktiv ferie med sport og vandeventyr. Dyk ned og udforsk havets levende fauna og eksotiske fisk, se palmetræerne fra søsiden i kajak eller mærk havets kræfter som windsurfer. Du kan også udleve din indre eventyrer i en række mindre jungle ekskursioner med lokale guides, finde din indre ro med dygtige yoga-instruktører eller sende børnene afsted på sjov med hotellernes børneklubber. På flere af stederne tilbydes også udsøgte golfoplevelser og lækre tennisbaner.

Krydstogtsoplevelser i paradis

Caribiens mange spændende og varierede øer og attraktioner er ideelle at opleve med krydstogtskib. Bella Vista samarbejder udelukkende med verdens mest luksuriøse rederier, og vi kan derfor tilbyde en række eksklusive krydstogtsferier i det caribiske øhav.

Se krydstogter til Caribien

Første skridt mod Caribien

Ønsker du at høre mere om Bella Vistas rejser til Caribien, så kontakt os endelig på telefon eller mail. Vores kyndige rejseeksperter sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål og skræddersy din næste drømmerejse allerede i dag.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev