Grækenland Halkidiki Thessaloniki St Paul Kirke Sck

Rejser til Halkidiki

Ferie på nogle af Europas bedste strande

Uspolerede landskaber, bølgende olivenlunde og naturskønne sandstrande venter på den nordgræske halvø Halkidiki. Her mødes pinjetræernes dybe, grønne farver og aromatiske dufte med de blå farver og milde briser fra Det Ægæiske Hav. Halkidiki forgrener sig i havet ud til de tre tilhørende halvøer Kassandra, Sithonia og Athos, også kendt som ”De Tre Fingre”.

Halkidiki er for dig, som drømmer om enestående strande, idylliske bugter og autentisk græsk gastronomi og kultur.

Uforlignelige strande

I modsætning til mange af Grækenlands stenstrande er Halkidikis kyster berømte for sine bløde sandstrande og krystalklare hav, som smukt flankeres af frodige skove. Særligt sandstrandene på Kassandra-halvøen er bedårende, og i vores øjne blandt de allerbedste i Europa. På vores rejser til Halkidiki har vi nøje udvalgte en række eksklusive resorts, hvor du har direkte adgang til disse smukke strande.

Historien lever i Thessaloniki

I Thessaloniki kan du få et kulturelt afbræk fra tiden på stranden og dit luksuriøse resort. Thessaloniki er kendt som universitetsby og er efter Athen Grækenlands største. Byen emmer af sin rige historie, og du vil finde et væld af spændende levn og ruiner fra det romerske, byzantinske og ottomanske rige. Få en levende indsigt i Grækenlands historie på byens museer eller nyd livet på de mange hyggelige cafeer og tavernaer. 

Skræddersyede rejser til Halkidiki

Vi skræddersyer din rejse til Halkidiki i Grækenland på dine præmisser og drømme. Kontakt os endeligt i dag, og tag første skridt mod Halkidikis smukke strande og uspolerede landskaber.

Rejser til Halkidiki

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev