Portugal Madeira Monte Botanisk Have

Rejser til Madeira

Ferie på Madeira med natur, historie og afslapning

På rejser til Madeira kan du vandre i bjergrig og frodig natur og nyde gamle og charmerende byer med kolonitidens smukke arkitektur.

Charmerende Funchal

Funchal er hovedbyen på Madeira og fuld af charme. Her er fine parker og pladser, et stort marked og mange gode restauranter. Arkitekturen er ægte portugisisk, så du fornemmer historien og de gamle søfarere, der lagde til her på vej mod nye eventyr. Tag kabelbanen op til Monte med botaniske haver, kirken Nossa Senhora do Monte og fantastisk udsigt over Funchal. Vil du forkæle dig selv ekstra, bor du på Belmond Reid’s Palace i udkanten af byen.

Vandreture langs levadaerne

Du bestemmer naturligvis selv, hvor aktiv du skal være på en rejse til Madeira. Men elsker du forunderlig natur med blomstrende frodighed, så er Madeira det rene paradis. Du kan vandre langs de gamle vandingskanaler, levadaer, i bjergene på ruter af alle længder og sværhedsgrader. De kan bringe dig gennem tunneler til dale og vandfald og op på toppen af bjergtoppen Pico Ruivo. Oplev også det golde øst ved Ponta de São Lourenço. Tilbage på dit hotel kan nyde et glas af den lokale madeira-vin.  

Skræddersyede rejser til Madeira

I Bella Vista kan vi skræddersy eksklusive rejser til Madeira ud fra dine ønsker. Tal med din rejserådgiver.

Rejser til Madeira

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev