Spanien Mallorca Cala Fornells Havudsigt

Rejser til Mallorca

Ferie på det autentiske og eksklusive Mallorca

Mallorca er fuldt forståelig en yndet ferieklassiker. Det behagelige klima, smukke strande, bjerglandskaberne og den gode mad og afslappede atmosfære udgør de perfekte forhold for en skøn ferie i Europa.

Bella Vistas Mallorca er en enestående mangfoldig destination, som både omfavner eksklusive strandferier på luksushoteller samt sofistikerede, kultiverede og gastronomiske oplevelser i det autentiske Mallorca.

Tramuntanabjergenes magi

I de betagende Tramuntanabjerge findes små boutiquehoteller og magiske byer som emmer af historie og atmosfære. Særligt den idyllisk bjerglandsby Deià er noget helt enestående. Byen har siden 1800-tallet været Mallorcas kulturelle nerve, og her har forfattere og kunstnere side om side skabt deres værker. Det er en fortryllende oplevelse at gå rundt i de snørklede gader med charmerende stenhuse og små haver, som omgives af duftende citrustræer, ældgamle olivenlunde og de majestætiske bjerge. Ønsker du at udforske andre byer i bjergene er smukke Valdemossa, også højest anbefalelsesværdigt. 

Det billedskønne Puerto de Soller

Puerto de Soller er en af Mallorcas absolut mest charmerende byer. Byen ligger helt ud til Middelhavet og ved den ”gyldne dal”, der særligt er kendt for sin produktion af søde appelsiner. Her finder du en hyggelig strandpromenade med et liv af gode restauranter og caféer. Med den gamle sporvogn kommer du let til Sollér længere ind mod land og gennem byens levende torv, der omkranses af store træer. På de gode restauranter forkæles du med det mallorcinske køkkens største specialiteter som udsøgte Sóllerrejser, fisk, iberisk skinke, paella og friskpresset olivenolie.

Skræddersyede rejser til Mallorca

Vi skræddersyer din eksklusive rejse til Mallorca i Spanien. Tal med din rejserådgiver om dine ønsker, og oplev det Mallorca du drømmer om.

Rejser til Mallorca

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev