Huse ved floden i Amasterdam

Crystal River Cruises

Ny luksusflåde på Europas floder

Crystal River Cruises er en uovertruffen ny flåde af luksuriøse flodsejlskibe på Europas store floder.

Et flodkrydstogt med et af disse vidunderlige skibe er karakteriseret af mange overnatninger i havn og masser af kulturoplevelser i land. Crystal River Cruises sejler til skønne byer og hovedstæder langs floderne Donau, Rhinen, Main og Mosel, altid med All Inclusive luksus. 

Sejl med Mozart, Ravel eller Bach

Crystal Mozart og Crystal Ravel sejler på Donaus skønne, bugtede strækninger og passerer flere spændende hovedstæder og kulturelle højborge undervejs. Oplev blandt andet den sceneriske dal Wachau i Østrig samt vinmarker og borgbyer på UNESCO’s verdensarvsliste. 

Crystal Bach sejler på Rhinen og Mosel, hvor du får mulighed for at udforske Rhindalen og besøge storbyer og maleriske landsbyer i Belgien, Tyskland, Holland og Schweiz.

Sejl med Debussy eller Mahler

Crystal Debussy sejler på Rhinen, mellem Amsterdam og Basel. Nyd de charmerende landskaber og spændende byer på ruten gennem Tyskland.

Crystal Mahler sejler mellem Amsterdam og Budapest via floderne Rhinen, Main (Rhinens vigtigste biflod) og Donau. Besøg undervejs både store og små byer i Holland, Tyskland, Østrig, Slovakiet og Ungarn.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev