Par nyder udsigten og et glas vin ved rælingen

Seabourn Cruise Line

Seabourn Cruise Line

Seabourn Cruise Line tilbyder krydstogter til unikke destinationer, top gastronomi, fantastisk service og nogle af de største og bedste suiter til søs

De seks charmerende skibe, Seabourn Encore, Seabourn Odyssey, Seabourn Ovation, Seabourn Quest, Seabourn Sojourn og Seabourn Venture anses af mange som verdens mest luksuriøse – har du først rejst med Seabourn, ved du, at det er den ultimative luksus, der kendetegner oplevelserne ombord. Personalet sætter en ære i at forudsige gæsternes behov og ønsker – helst inden de selv er bevidste om dem, og besætningen kan godt lide udfordringer, så du skal ikke tøve, hvis du har et særligt ønske. Der vil blive gjort alt for at opfylde det.

Se krydstogter med rederiet

Seabourn i Middelhavet og Caribien

På krydstogter i Middelhavet og Caribien kan skibets kaptajn (hvis vejret tillader det) vælge at benytte skibenes imponerende marina, der blandt andet tilbyder en integreret og beskyttet saltvandspool. Herfra kan dyrkes mange former for vandsport, for eksempel vandski, kano eller måske en tur efter motorbåden på den populære “banan”.

Et godt tilbud til den kræsne rejsende

Standard ombord er store luksussuiter på minimum 26 kvadratmeter. De er alle udvendige og har enten panoramavinduer eller store balkoner. Alle suiter har desuden dejlige badeværelser beklædt med marmor. De største suiter har en helt uforstyrret privat veranda, enten midtskibs eller med front view.

Ombord er ”alt inklusive”. Det gælder samtlige måltider, champagne, vin, drinks og øvrige drikkevarer samt 24 timers roomservice. Du behøver heller ikke spekulere over drikkepenge, for de er også indeholdt.

Det er din ferie – og du vælger selv tempoet

Skibenes restauranter og saloner er hyggelige og elegante, og der er et uovertruffet køkken samt et serviceniveau helt i top. Der er ingen faste borde, så du bestemmer selv, hvor, hvornår og med hvem du ønsker at spise. Der er naturligvis også gode muligheder for aktiviteter, hvad enten det drejer sig om behandlinger i skibets spa, et spil på rouletten eller en dans om aftenen.

Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag, og aftenerne opdeles i resort casual (ingen jakke), informal (jakke, men intet slips) og formal (smoking eller mørkt jakkesæt).

Skulle det være champagne og canapéer i vandkanten?

Inden man får tænkt sig om, står den tjenstvillige besætning klar med herlighederne. Denne service fungerer også som roomservice 24 timer i døgnet (jf. vilkår pr. 1. januar 2012). Drikkepengene er inkluderet i prisen, så det behøver man heller ikke tænke på.

En aktiv og oplevelsesrig ferie, hvor man ikke hele tiden skal pakke kufferten, men blot lade sig transportere i de mest eksklusive omgivelser med et uovertruffet serviceniveau. Det er total afslapning i eksklusive omgivelser. Skibene er nogle af verdens bedste, mest eksklusive og højest berømmede.

En oplevelse i særklasse

Destinationerne er altid valgt med største omhu, så helhedsindtrykket efter ferien er en oplevelse i særklasse. Inden man tager af sted på et af vore tropiske krydstogter, er det måske svært at forestille sig et strand party med hummere på grillen og kaviar med champagne serveret i bølgerne. Det er det, der er indbegrebet af et Seabourn krydstogt.

De seks yachts tilbyder pladsforhold på faktor 71 BRT pr. gæst. Alligevel har skibene kun 225 suiter og en besætning på hele 330 mand. Det giver en af branchens højeste service faktorer på 0,73.

The World of Seabourn

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev