Krydstogt med Ponant Yacht Cruises & Expeditions

Ponant Yacht Cruises & Expeditions er et fransk rederi, som tilbyder krydstogter til unikke destinationer verden over.

Rederiet startede i 1991, hvor sejlyachten "Le Ponant" var færdigbygget. I dag opererer rederiet 5 moderne yachts. Le Ponant er et 3-mastet og 88 meter lang sejlskib med plads til 64 passagerer og 32 besætningsmedlemmer.

Le Boréal fra 2010, L’Austral fra 2011, Le Soléal fra 2013 og Le Lyrial fra 2015 er fire små Expedition-yachts, her er der mellem 122 og 132 udvendige staterooms, heraf ca. 95 % med balkon. Over de næste par år udvider Ponant flåden med fire skibe - til efteråret 2018 søsættes de to første, Le Champlain samt Le Laperouse og i 2019 støder endnu to skibe til, de kommer til at hedde Le Bougainville og Le Dumont D’urville. 

Med den nye flåde er der nu større mulighed for at udforske et stadig stigende udvalg af destinationer, mens du nyder livet på et yderst luksuriøst skib. Atmosfæren ombord er lige i Ponants ånd – en blanding af intimitet, komfort og elegance. Disse skibe er mindre og råder over 92 udvendige staterooms.

En fransk chefkok ombord sørger for, at gastronomien forbliver på et meget højt niveau. Hvor det er muligt, vil kokken gå i land og besøge de lokale markeder for at købe frugt, grønt og fisk. Ponant sætter en ære i, at alle råvarer altid er så friske som muligt.

På alle Ponants skibe er der to restauranter. Du kan selv bestemme, hvornår du vil spise middag, da der er plads til alle gæster i restauranten. 
Vand, vin og kaffe/te til frokost og aften er inkluderet i prisen.

Rederiet sejler til mange forskellige destinationer, blandt andet Alaska, Antarktis, Fransk Polynesien, Australien og øerne i det sydlige Stillehav. I sommersæsonen sejler rederiet tillige i Middelhavet og Nordeuropa og har også få afgange til Grønland.

Du kan også kontakte os om mere information ved henvendelse til info@bellavista.dk eller på telefon 70 236 236

Se Ponant Yacht Cruises & Expeditions aktuelle krydstogter

Brug for rådgivning?

Lad os sammen finde frem til den helt rigtige rejse
Hvor vil du hen?
*
Hvornår?
*
Hvor lang tid?
*
Navn
*
Email
*
Telefon
*
Dine ønsker...
*
Page Url
SpamControlField

Eller ring til os på 70 236 236