Krydstogter med Star Pride

Byd velkommen til de nye vandperler på havet

- Et re-design ud over det sædvanlige fra Windstar Cruises. 

Selv kalder Windstar Cruises den kommende renovering af deres Star Class yachts Star Breeze, Star Legend og Star Pride for meget mere end blot et malerarbejde. Og der er da heller ikke meget, som vil stå tilbage i den originale form efterfølgende. Alt vil som udgangspunkt blive revet ud af skibene og bygget op på ny. Skibene vil efter renoveringen fremstå som nye, med en gennemgribende opdatering i både indretning og design.

Skibene vil kunne tilbyde mere plads både i suiter og på dæk. Faktisk vil renoveringen give plads til hele 50 nye suiter, samt 2 nye restauranter. Helt konkret vil man under renoveringen dele skibene på midten og tilføje et ekstra skibsmodul. Skibslængden vil da øges med ikke mindre end 25 meter. Selvom skibene bliver større og der bliver plads til flere kahytter og derved også flere passagerer, vil man stadig have de samme fordele ved at rejse med et skib i yacht størrelse. Såsom muligheden for at anløbe spændende steder og havne i verden, der ikke er tilgængelige for større krydstogtskibe.

De i alt 156 suiter ombord vil være af forskellig karakter og størrelse i kategorier helt fra Star Porthole Suiter til Grand Owner’s Suiter. Fælles for dem er, at der er kræset for alle detaljer, både i komfort og anvendelsen af materialer, med tanke på at skabe en hjemlig atmosfære med plads til nærvær og afslapning.

Skibene vil selvfølgelig tilbyde massevis af aktiviteter ombord, eksempelvis vil både fitnesscenter og spaafdeling også blive udvidet og redesignet. Pool området vil blive nyfortolket med en ny infinity pool i et særligt ’sightseeing’-design hvorfra du i ro og mag kan nyde de forbigående landskaber. Glæd dig også til skibets nye specialrestaurant Cuadro 44. Michelin kokken Anthony Sasso har med Cuadro 44 skabt et restaurant koncept med en innovativ og moderne fortolkning på spanske madtraditioner, som med sikkerhed vil få mundvandet til at løbe om kap med stjernerne i øjnene. Du vil også have mulighed for at give dig i kast med forskellig vandsports direkte fra skibets platform beliggende på dæk 3 agter.

Fremtidens sørejser er dermed sikret ombord på Windstar Cruises nye Star Class yachts. Rejser som ikke kun viser dig verden, men tager dig tæt nok på til også at opleve den.

Skibenes tekniske detaljer: 312 passagerer og minimum 188 besætningsmedlemmer. Skibene bliver 159 meter lange, 19 meter brede og vil her især have 6 dæk.

Alle Windstar Cruises inkluderer:

  • Alle måltider i alle skibenes restauranter og 24 timers roomservice i suiterne
  • Alle ikke-alkoholiske drikke, inklusiv cappuccino, espresso og andre specielle drikke (ikke-alkoholiske)
  • Velkomst cocktail
  • Al underholdning ombord
  • Ubegrænset brug af fitnesscenteret ombord
  • Ubegrænset brug af vandsports udstyr ombord

Jomfrusejlads i løbet af sommeren 2020.
Star Breeze vil være det første skib som gennemgår den gennemgribende renovering. Herefter vil søsterskibene Star Legend og Star Pride blive taget ud af service én af gangen, med henblik på at gennemgå samme transformation som Star Breeze. Star Pride forventes at sejle sin jomfrusejlads i løbet af sommeren 2020.

Brug for rådgivning?

Lad os sammen finde frem til den helt rigtige rejse
Hvor vil du hen?
*
Hvornår?
*
Hvor lang tid?
*
Navn
*
Email
*
Telefon
*
Dine ønsker...
*
Page Url
SpamControlField

Eller ring til os på 70 236 236