Zanzibar

Hideaway for de kræsne

Bliv kontaktet om rejsen
Bo på romantiske &beyond Mnemba med alt inkluderet
  • Fly København-Zanzibar t/r
  • Privat bil- og bådtransport til og fra resortet 
  • 7 nætter i en villa på &Beyond Mnemba med All Inclusive: Morgenmad, frokost og middag. Sodavand, husets vine, øl samt lokalt produceret spiritus. Te og kaffe. Vasketøj ordnes gratis. Vandsport på Mnemba Island: To dyk pr. dag - PADI-certifikat er påkrævet. Snorkling, lån af kajakker, stand up padling samt fluefiskeri og solnedgangs dhow cruise.

I kan med fordel kombinere jeres ophold på Mnemba Island med en safari i Tanzania. Ring til os og hør om alle mulighederne og få skræddersyet jeres drømmerejse.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Estimeret pris pr. person når to rejser sammen: 

DKK 70.000 - 75.000

Brug for rådgivning?

Lad os sammen finde frem til den helt rigtige rejse
Hvor vil du hen?
*
Hvornår?
*
Hvor lang tid?
*
Navn
*
Email
*
Telefon
*
Dine ønsker...
*
Page Url
SpamControlField

Eller ring til os på 70 236 236