Rejser til Italien

La dolce vita og historisk vingesus

Hjemsted for mange af verdens største kunstværker, arkitektur og gastronomi, inspirerer og udmærker Italien sig som intet andet land i Europa.

I Rom, epicentret af det romerske imperium og renæssancens fødested, finder du Michelangelos fresker, Botticellis ’Fødsel af Venus’ og Da Vincis ’Den sidste nadver'.

På Sicilien overvældes du af vulkanen Etna, der dominerer landskabet over citronlunde og vinmarker, og på Amalfikysten findes luksusvillaer og farvestrålende landsbyer hængende på stejle skråninger langs kysten og det nærliggende Pompeji – også her mærker du historiens vingesus.

Toscana byder på bølgende bakker med vinmarker, olivenlunde og gamle borge; Piemonte, Italiens kulinariske skatkammer, på trøffel, rødvine og landets bedste oste med smukke Torino og Elba beliggende midt i vindistriktet.

Venedig er vel verdens mest romantiske by med gondoler og store paladser blandt kanalerne; Dolomitterne og Como-søerne i nord et jetsetter hideaway gemt væk blandt høje bjerge.

Der er fine sandstrande i landets sydlige egne, og over hele Italien finder du mange Michelin-restauranter med 1-3 stjerner. Du kan stå på ski i Dolomitterne, svømme i Comosøens klare vand og shoppe i Rom blandt historiske levn.

Få steder i verden blander livet og kunsten sig så ubesværet, og roden til den italienske livsholdning er en dedikation til at leve livet godt og ubesværet; så sænk hastigheden et øjeblik og hengiv dig lidt til vita all'italiana og la dolce vita.

Se vores udvalgte hoteller herunder

Belmond Villa San Michele, Firenze
Belmond Villa San Michele, Firenze
Canal Grande, Venedig
Canal Grande, Venedig

Brug for rådgivning?

Lad os sammen finde frem til den helt rigtige rejse
Hvor vil du hen?
*
Hvornår?
*
Hvor lang tid?
*
Navn
*
Email
*
Telefon
*
Dine ønsker...
*
Page Url
SpamControlField

Eller ring til os på 70 236 236