Florida Keys

Little Palm Island

Bliv kontaktet om rejsen

Floridas skjulte perle

En kombination af natur og luksus

Little Palm Beach Resort fanger essensen af natur og luksus med de i alt 30 bungalows, der alle er smagfuldt indrettet med hvælvende lofter og himmelsenge med baldakin. Resortets bungalows er diskret placeret mellem svajende palmer, hvor forkælelse i private omgivelser er i højsædet med både egen jacuzzi, indendørs såvel som udendørs brusere samt terrasse med udsigt til tropiske haver og det blå hav.

Faciliteter i et tropisk miljø

I en kombination af fransk og pan-latinsk tilbereder kokkene på Little Palm Beach Restaurant delikate retter af friske, lokale råvarer med alt fra bøffer til friskfanget fisk, der kan nydes i enten restauranten eller på stranden.

Under dit ophold tilbyder resortet dig adgang til spa, fitness og bibliotek samt flere forskellige vandaktiviteter såsom snorkling, dykning, sejlads og fiskeri. Dagene kan du også tilbringe i en liggestol ved poolen eller ved strandkanten i en hængekøje, begge i uforstyrrede omgivelser.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.

Brug for rådgivning?

Lad os sammen finde frem til den helt rigtige rejse
Hvor vil du hen?
Hvornår?
Hvor lang tid?
Navn
*
Email
*
Telefon
*
Dine ønsker...
Page Url

Eller ring til os på 70 236 236