Rejser til Caribien

- luksuriøst hide away eller spændende krydstogt?


Skal din næste ferie gå til et luksus krydstogt i Caribien?

Alle luksus rederier sejler i Caribien. Om du er til krydstogter i det østlige Caribien og De Dansk Vestindiske Øer, St. Maarten, Barbados, Dominica og Guadeloupe eller det vestlige Caribien med Mexico og Jamaica, ja, så sætter vi hos Bella Vista en ære i at finde din drømmerejse, hver gang.

På krydstogter fra Florida besøges for eksempel Puerto Rico, De Dansk Vestindiske Øer, Jamaica, Grand Cayman, Nassau, St. Maarten og Key West, Florida. Mange rederier lægger også til på “en privat ø”. Der tilbydes også afgange fra/til Barbados med besøg i det sydlige Caribien. På disse afgange besøges destinationer som f.eks. St. Lucia, Aruba, Grenada, Antigua, Tortola med flere. Hos Bella Vista finder du kun nøje udvalgte ruter.
Se Bella Vistas udvalgte krydstogter i Caribien


Saint Barth

Små, uspolerede tropeøer i Caribien

Hvis man ønsker at opleve de mindre og mere uspolerede øer, som St. John, Jost Van Dyke, St. Barth, Virgin Gorda og Bequia bør man vælge de mindre skibe fra f.eks. SeaDream Yacht ClubSilversea Cruises og Seabourn Cruise Line.

Caribien er med god grund en af de mest populære feriedestinationer i verden. Se også Bella Vistas udvalgte resorts og hide-aways på de caribiske øer herunder. Du kan også klikke på et af vores udvalgte rejsemål i Caribien på knapperne ovenfor.

Udvalgte rejser til Caribien