KrydsTog® med Bella Vista

Bella Vista tilbyder verdens bedste togoplevelser. Hvem har for eksempel ikke hørt historiens mest berømte tog; Orient Expressen og dets unikke luksus togrejser, der blandt andet kører mellem London og Venedig.

Eller som et alternativ, naturskønne oplevelser med søsterselskabet The Royal Scotsman i Skotland (evt. med golfstop). Vi tilbyder også Eastern & Orient Express, der kører mellem Bangkok og Singapore i Thailand og Malaysia. I Sydafrika tilbyder vi både The Blue Train og Rovos Rail. Og også den smukke togrejse i Alaska med Rocky Mountaineer.

Kunne du tænke dig at deltage i en af vores luksus togrejser?

Nogle danskere forbinder togrejser med DSB’s IC3- og regionaltoge. Det synes vi er ærgerligt, for der er så mange luksus togrejser rundt omkring i verden, der ikke tåler sammenligning med vores statsbaner.

Hos Bella Vista kan vi blandt andet tilbyde følgende luksus togrejser:


Venice Simplon – Orient Express

Luksus togrejser i Europa

Toget Venice Simplon – Orient Express opererer vintage luksus tog rejser i Europa, hvor hovedruten er fra London via Paris til Venedig. Disse togrejser er blandt verdens mest kendte og blandt andet kendt fra Agatha Christies krimi; ’Mordet i Orient Expressen’.
Læs mere om Venice Simplon


Rocky Mountaineer

Luksus togrejser i Alaska

Toget opererer luksus tog rejser i vest Canada. Rocky Mountaineer er blandt verdens TOP 5 togrejser og har vundet adskillige priser som bedst i deres kategori. Service og gastronomi er på et højt niveau på specielt GoldLeaf og SilverLeaf klassen, hvor der serveres varm morgenmad og frokost. Der findes også en standard RedLeaf klasse!
Læs mere om Rocky Mountaineer


Rovos Rail

Luksus togrejser i Afrika

Rovos Rail toget Pride of Africa opererer luksus togrejser i Afrika, med de fleste afgange i Sydafrika. Disse togrejser er blandt verdens absolut bedste og har vundet adskillige priser som bedst i sin kategori. Servicen og gastronomien er på et højt niveau.
Læs mere om Rovos Rail


The Blue Train 

Luksus togrejser i Sydafrika

The Blue Train i Sydafrika kører mellem Cape Town og Pretoria. Alt imens det smukkeste landskab passerer togets vinduer forkæles gæsterne i togets vogne med kulinariske specialiteter og en usammenlignelig personlig service.
Læs mere om The Blue Train


Eastern & Orient Express

Luksus togrejser i Asien

Eastern & Oriental Express toget opererer luksus togrejser i Asien, med de fleste afgange i Singapore, Thailand og Malaysia. Togrejserne hører til blandt verdens absolut mest eksklusive og selskabet har vundet adskillige priser som bedst i sin kategori. Både service og gastronomi er på et meget højt niveau.
Læs mere om Eastern & Orient Express


The Royal Scotsman

Luksus togrejser i Skotland

The Royal Scotsman er en luksus togoplevelse, der giver mulighed for at opleve fra to til syv nætter gennem Skotlands smukke natur. Alle ture starter og slutter i Edinburgh, hvortil der er flere daglige non-stop forbindelser fra Kastrup. Dette smukke luksustog er i familie med Orient-Expressen og opereres i dag af samme ejer.
Læs mere om The Royal Scotsman


Udvalgte luksustogrejser