bord daekket op paa luksus krydstogt

Verdens mest eksklusive krydstogter

Drømmer du om at tage på et krydstogt?

Et krydstogt hos Bella Vista er altid en særlig oplevelse. Som gæst på et cruiseskib er du altid ankommet, og rejsen bliver til en destination i sig selv – og du er midt i en unik oplevelse, så snart din rejse er indledt. Dine sanser mættes, og din eventyrlyst favnes, mens du vil opleve mulighed for fordybelse, udsigter og erkendelser. Havnene er nøje udvalgt, og om du er på skibet eller er trådt i land, er du altid lige der, hvor du skal være.

Søg rejse

Verdens bedste krydstogter

Bella Vista har specialiseret sig i verdens smukkeste krydstogter fra verdens bedste rederier. Derfor kan vi imødekomme alle dine ønsker til rejsen – både når det kommer til sejlrute, kahytter eller en forlængelse af ferien før eller efter selve krydstogtet.

Intet ønske er for stort eller småt

Fordi luksus er en følelse mere end en helt enkel opskrift, mener vi hos Bella Vista, at en rejse skal være fuld af muligheder. Som gæst vil du opleve at være favnet af en rummelig og bevidst omsorg for dig og præcis dine ønsker, fra du overvejer din næste rejse til efter, du er kommet hjem. Hos os er luksus fravær af uro og samtidig nærvær af alt det, der har særlig værdi for dig. Alt er muligt, og intet ønske for stort eller for småt til, at vi vil gøre alt, hvad vi kan for at imødekomme det.

Læs mere om de rederier vi samarbejder med på siderne herunder, og skriv eller ring til os, hvis du gerne vil høre mere.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev