Ring til os mandag til fredag

Azamara

Destinationer

CARIBIEN:

De fleste vil finde det svært at beskrive den skønhed, man oplever på et Azamara-krydstogt i Caribien. Azamaras mindre skibe kan nemlig lægge til steder, hvor de større skibe aldrig ville kunne, og derfor vil du opleve de mest fredfyldte nuancer af Caribiens paradis.

ASIEN:
Bliv en del af Fjernøstens mystik og vidundere på Azamaras rejser til magiske steders som Bangkok, Vung Tau, Pusan og Kyoto. Du vil blive komme dybt i Asiens opslugende fortællinger og smukke landskaber, mens du nyder den uovertrufne service og afslappede elegance ombord på Azamara Quest.

BERMUDA:
Midt i Atlanterhavet ligger et britisk paradis, som de fleste kender ved navn, men som kun de færreste har udforsket. Se de harmoniske kyster, pink strande, slikfarvede huse, strålende koralrev og flere golfbaner per kvadratkilometer end noget andet sted i verden. Bermuda er et indbydende tilflugtssted, der lokker til at blive udforsket.

EUROPA:
Se de farverige, skiftende landskaber og ældgamle kyster, der udfolder sig foran dig på et Azamara-krydstogt gennem Europa. Når du sejler med Azamara vil du opdage et hav af kontinentets bedst bevarede skatte og skjulte perler, du kommer helt tæt på. Udforsk charmerende bistroer, romantiske spots, tårnhøje slotte og inspirerende byer – alt imens du nyder Azamaras upåklagelige service og enestående køkken.

PANAMA-KANALEN:
At sejle gennem Panama-kanalen er et lysende eksempel på, hvad mennesket kan udrette gennem videnskab, determination og hårdt arbejde. På krydstogter med Azamara kan du oplev Panama-kanalens storhed, omgivet af uovertrufne faciliteter. Du vil også opleve varme, eksotiske kyster i Costa Rica, Mexico, Colombia og samt meget mere.

SYDAMERIKA & Antarktis:
Oplev Sydamerikas mangfoldige skønhed og det fortryllende Antarktis. Fra den forførende storby Buenos Aires til de fjerne strækninger af Patagonien fejres den farverige kultur og uspoleret skønhed, som kun et heldigt fåtal nogensinde vil være vidne til. Som mange af fortidens store conquistadorer kan du vælge at runde Kap Horn og fortsætte mod det betagende hvide kontinent Antarktis.

Faciliter og service inkluderet

– Amazing Evenings (Specialaftener inkluderet på de fleste rejser)
– Et bredt udvalg af spiritus, internationale øl og vine
– Drikkepenge
– Vand på flaske, sodavand, specialkaffe og te
– Selvbetjent vaskeri
– Transfer til og fra havne (hvis muligt)
– Concierge-tjeneste til personlig vejledning og reservationer

Tilføjet ved suiter
– Engelsk butlerservice
– 235 minutters gratis internet
– Én pose vasketøj til rens hver dag i syv dage

Kahytter og suiter

Kahytter og suiter

Kahytter
Alle Azamaras kahytter er inklusiv: en daglig kurv med frisk frugt, flotte blomster, 24-timers roomservice, en lille overraskelse på din pude hver aften, gratis skopudsning, et 23″ plasma-tv, personligt brevpapir, Elemis badeværelsesprodukter, en tote bag, lækkert sengetøj og gratis brug af kikkerter, paraplyer og morgenkåber.

Suiter:
Alle suiter består som standard af alt ovenstående og dertil: butlerservice, to nætter med gratis specialmiddag (en nat i hver restaurant), gratis tøjpresning, bar på værelset samt specialkaffe, sodavand og vand, udvidede Elemis-toiletartikler, eftermiddagste, en gratis flaske champagne plus meget mere. Suiten er nyindrettet med smukke tæpper og fine møbler.

Udflugter

Azamara er for dig, der vil opleve verden helt tæt på.
Oplev de mest betagende afkroge af verden på den mest unikke måde med Azamaras udflugter. Sammen med erfarne og vidende guides, bliver du taget dig med til de mest autentiske steder og dybt ind i lokale kulturer, køkkener, historier og levevis.

Azamara Fleet

Azamara Onward

Azamara Pursuit

Azamara Quest

Azamara Journey

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel