Besøg os i vores butik

Velkommen på Strandvejen 185 i Hellerup

Man kan klare meget over telefonen og på mail, men at sidde sammen ansigt til ansigt og tale om alt fra store drømme til små detaljer giver nu noget særligt for både dig og os. Derfor kan du gå lige ind fra gaden og besøge os i vores butik på Strandvejen 185 i Hellerup.

Hvad drømmer du om?

Kom ind og fortæl, hvad du drømmer om at opleve. Skal det være et krydstogt på et mindre skib med gastronomi i særklasse og en spændende rute? En rejse med håndplukkede hoteller og oplevelser? Eller måske skøn kombination af begge dele? Vi skræddersyr din rejse helt, som du ønsker det. Og hjælper med hver en detalje.

Vi glæder os til at møde dig

I butikken er ægte loungestemning, så du føler, at du er på rejse fra det øjeblik, du træder ind ad døren. Glæd dig til at møde vores rejserådgivere og til at blive inspireret til din næste store rejse. Vi glæder os til at møde og hjælpe dig.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev