Vi inviterer til gratis rejseforedrag

Gratis og inspirerende rejseforedrag og arrangementer

Bella Vista by Profil Rejser og Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre arrangementer med spændende inspiration til din næste rejse. Hold øje med vores nyhedsbreve og siden her, hvor vi lægger aktuelle foredrag og arrangementer op med udgangspunkt i vores skræddersyede rejser til hele verden og krydstogtsrejser

Alle er meget velkomne og vores foredrag er selvfølgelig gratis - tilmelding er dog nødvendigt. Læs mere om hvilke foredrag og arrangementer vi har nedenstående - det er også her du kan tilmelde dig det enkelte, eller måske alle foredragene?

Vores princip er først til mølle, da vi har begrænset plads, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med plads og oplevelsen. Vi sammenligner det med en behagelig flyrejse, der undgår man også helst charterflyene.

Foredragene afholdes på forskellige lokationer, så kig under hvert foredrag, hvor de specifikke detaljer vil stå. Dog foregår størstedelen af arrangementerne på Bella Vista by Profil Rejser i vores butik:

Strandvejen 185
2900 Hellerup

Vi glæder os til at inspirere dig.

Andre rejseforedrag og arrangementer

Vi afholder også rigtig mange spændende og inspirerende foredrag og arrangementer hos Profil Rejser.

Du kan læse mere og tilmelde dig foredragene via nedenstående knap.

Oversigt over andre rejseforedrag >

Afholdte foredrag

Vi ved godt hverdagen er travl og man ikke kan være to steder på én gang. Vores intention med "Afholdte foredrag" sektionen er at uploade vores rejseforedrag, så du altid kan holde dig opdateret, hvis ikke du har haft mulighed for deltage. Måske du også kan få inspiration til nogle destinationer, du slet ikke havde overvejet skulle på din bucket-liste?

Vi beder dig dog om at være ekstra tålmodig, da vi er igang med at peppe alle vores online foredrag op inden vi kan uploade dem nedenstående. Hvis du ikke kan vente er du velkommen til at gå ind på Profil Rejsers youtube kanal indtil da, hvor der er masser af inspiration at hente.

Hvis du ønsker at modtage besked om online eller kommende foredrag og arrangemeter kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, da det er her vi annoncerer alle vores breaking news. Du kan tilmelde dig nedenstående.

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev