Asien Mand Fisker Med Kastenet Getty

Vi inviterer til gratis rejseforedrag

Gratis og inspirerende rejseforedrag og arrangementer

Bella Vista by Profil Rejser og Profil Rejser arrangerer jævnligt foredragsaftener og andre arrangementer med spændende inspiration til din næste rejse. Hold øje med vores nyhedsbreve og siden her, hvor vi lægger aktuelle foredrag og arrangementer op med udgangspunkt i vores skræddersyede rejser til hele verden og krydstogtsrejser

Alle er meget velkomne og vores foredrag er selvfølgelig gratis - tilmelding er dog nødvendigt. Læs mere om hvilke foredrag og arrangementer vi har nedenstående - det er også her du kan tilmelde dig det enkelte, eller måske alle foredragene?

Vores princip er først til mølle, da vi har begrænset plads, fordi vi ikke ønsker at gå på kompromis med plads og oplevelsen. Vi sammenligner det med en behagelig flyrejse, der undgår man også helst charterflyene.

Foredragene afholdes på forskellige lokationer, så kig under hvert foredrag, hvor de specifikke detaljer vil stå. Dog foregår størstedelen af arrangementerne på Bella Vista by Profil Rejser i vores butik:

Strandvejen 185
2900 Hellerup

Vi glæder os til at inspirere dig.

Andre rejseforedrag og arrangementer

Vi afholder også rigtig mange spændende og inspirerende foredrag og arrangementer hos Profil Rejser.

Du kan læse mere og tilmelde dig foredragene via nedenstående knap.

Oversigt over andre rejseforedrag >

Afholdte foredrag

Foredrag om krydstogt med Silversea Cruises

Sammen med rejsekonsulenter fra Bella Vista og Thomas Harrison fra Silversea Cruises, vil du blive inspireret om nyeste skibe og unikke krydstogter. Du vil blive opdateret på rejsetrends og høre om afslappet luksus når det er bedst - særligt målrettet voksne, som værdsætter ”det gode liv”, store oplevelser og lækker mad.

 

AFHOLDT 10.05.2023

Foredrag om verdens mest eksklusive glamping-camp

Som et af de få udvalgte rejsebureauer har vi fået særlig adgang til Camp Kiattua - i det vestlige Grønland - som byder på glamping af højeste niveau. Alt det vil Annika og Jon - campens ejere - fortælle mere om ved dette særlige arrangement.

Foredraget vil vare ca. 45 min med indlagt pause, hvor der serveres medbragte grønlandske specialiteter.

AFHOLDT 09.03.2023

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev