Hvem er vi

Bella Vista by Profil Rejser

Hvor land møder vand, møder du Bella Vista by Profil Rejser. Mellem eventyr og fordybelse, mellem indsigter og opdagelser.

Vi ved, at rejsen er lige så vigtig som destinationen, at eksklusivitet er personlig, og at det er detaljen, der skaber helheden.

Bella Vista by Profil Rejser lader dig definere, hvad eksklusive rejseoplevelser er for netop dig og sætter kursen mod nye udsigter, erkendelser og opdagelser.

Hos os er dit ophold altid destinationens mest vidunderlige. Det er her oplevelserne står i kø, men altid pakket ind i ultimativ omsorg for dig og dem du ønsker at dele det udsædvanlige med. Vores concierge-tilgang er enestående. Intet ønske er for stort eller småt til at vi vil gøre alt for at opfylde det.

De bedste skibe og hoteller – vi kender dem

At være rejsende er en del af hele livet hos Bella Vista by Profil Rejser, og vores erfarne team er eksperter i at sammensætte drømmerejser for rejsende i alle dele af livet.

Et krydstogt hos Bella Vista by Profil Rejser er altid en særlig oplevelse, hvor land er lige så vigtigt som vand. Den følelse, der især overvælder, er, at du som gæst på et krydstogtskib altid er ankommet. Ingen venter på at komme frem, i stedet er du midt i en unik oplevelse, så snart din rejse er indledt.

Når det kommer til vores rejser på land, så kan du kun forvente håndplukkede hoteller, der er destinationer i sig selv – uanset, om du ønsker et lille boutiquehotel, et smukt lystslot eller en international perle, er servicen netop dér altid efterprøvet og eksklusiv.

Vi henter og bringer

Når du booker din rejse hos Bella Vista by Profil Rejser, skal du blot tænke på at pakke din kuffert. Vi har tænkt på alt det andet, så du kan læne dig tilbage og kun tænke på at nyde.

Vi vil sikre os, at oplevelsen fra start til slut bliver sublim. Derfor starter rejsen hos os allerede på din dørtærskel, hvor du har mulighed for at blive hentet af vores privatchauffør, som vil bringe dig til lufthavnen. Han henter og bringer selvfølgelig også når turen går hjemad igen.

Alt dette til en særpris, som afhænger af distance og tid på døgnet. Kontakt os for pris på netop din start på rejsen.

Komfortabelt, nemt og bekvemt. 

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Vi kontakter dig hurtigst muligt til en uforpligtende snak om mulighederne, der gør din rejse til den helt rigtige for netop dig.

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev