Hvem er vi

Eksklusivitet er personlig

Du møder Bella Vista, hvor land møder vand. Mellem eventyr og fordybelse, mellem indsigter og opdagelser. Vi ved, at rejsen er lige så vigtig som destinationen, at eksklusivitet er personlig, og at det er detaljen, der skaber helheden. Bella Vista lader dig definere, hvad eksklusive rejseoplevelser er for dig og sætter kursen mod nye udsigter, erkendelser og opdagelser.

Hos os er dit ophold altid destinationens mest vidunderlige. Det er her oplevelserne står i kø, men altid pakket ind i ultimativ omsorg for dig og dem du ønsker at dele det udsædvanlige med. Vores concierge-tilgang er enestående. Intet ønske er for stort eller småt til at vi vil gøre alt for at opfylde det.

Vi kender de bedste skibe og hoteller

At være rejsende er en del af hele livet hos Bella Vista, og derfor sætter vores erfarne team drømmerejser sammen for rejsende i alle dele af livet.

Et krydstogt hos Bella Vista er altid en særlig oplevelse, hvor land er lige så vigtigt som vand. Den følelse, der især overvælder, er, at du som gæst på et krydstogtskib altid er ankommet. Ingen venter på at komme frem, i stedet er du midt i en unik oplevelse, så snart din rejse er indledt. Når det kommer til vores rejser på land, så kan du kun forvente håndplukkede hoteller der er destinationer i sig selv. Uanset, om du ønsker et lille boutiquehotel, et smukt lystslot eller en international perle, er servicen netop dér altid efterprøvet og eksklusiv.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev