Ring til os mandag til fredag

Explora Journeys

Ocean State of Mind

Explora Journeys udfordrer og gentænker konceptet bag luksuskrydstogter med deres innovative rejser på havet, der tager dig tættere på og dybere ind i dig selv og verdens foranderlige skønhed.
Explora Journeys krydstogter markerer en ny æra inden for rejser på havet, hvor æstetik, arkitektur, design, gastronomi og betagende udflugter jorden rundt forenes på innovativ og ultraluksuriøs vis.

Dit hjem på havet

Lyse, åbne rum. Og med plads til at leve. Ombord på Explora Journeys skibe bor du omgivet af forfinet europæisk elegance, der enkelt og smagfuldt gør din rejse til et komfortabelt hjem. Indretningen er dedikeret til at stimulere sanserne og styrke forbindelsen til havet på subtil vis.
Suiterne er fra 35m2 i Ocean Terrace-kategorien og op til 280 m2 i en Owners Residence, hvilket gør Explora Journeys til et af de rederier med allermest privat plads.

Gastronomi med passion, håndværk og innovation

Med Explora Journeys fejres og hædres den madkultur og de kulinariske traditioner rejsen tager dig forbi på personlig og sofistikeret vis med fokus på de bedste råvarer og i elegante, atmosfærefyldte rammer. Skibets tilknyttede sommelier inspirerer med sit enorme kendskab til regionens bedste vine ligesom velrenommerede stjernekokke jævnligt gæster skibene til en gastronomisk oplevelse udover det sædvanlige.

Ocean Wellness

Det er ikke blot en rejse i verden, det er også en rejse ind i dig selv med Explora Journeys. Her er din fysiske, mentale og åndelige velvære også en del af rejsen. Find din indre balance med godgørende behandlinger i The Spa eller styrk kroppen med fornyet energi i det lækre fitnessrum. Ombord finder du også revitaliserende skønhedsbehandlinger samt muligheden for at genfinde din velvære med yoga, søvnprogrammer, diæter og boost af immunsystemet.

Destinationer

Forjættede landskaber, smukke fortællinger og levende traditioner udfolder sig på Explora Journeys uforglemmelige rejser på havet og enestående udflugter på land.

Middelhavet og Vesteuropa
Duften af det salte havvand forenes med aromaer fra urter og citrustræer langs Middelhavets kyst. Her inviteres du til dage som luksusboheme, mens du forkæles med fortryllende udflugter til kulturelle, historiske og kulinariske højdepunkter.

Caribien og Centralamerika
Langsomt udfolder Caribiens tropiske paradis sug for dig, mens du lærer den kreolske historie, kultur og gastronomi at kende på allernærmeste hold. Sejl i kajak i det azurblå hav, dyk ned til koralrev, besøg pastelfarvede kystbyer eller overgiv dig til trommernes rytme. Valget er dit.

Amerika, Canada og New England
Fra New Yorks evige nerve til hypnotiserende landskaber og nationalparker med et vildt dyreliv i snedækkede bjerge, dramatiske kyster, dybe skove og steder med dybe fortællinger og skikke. Amerika, Canada og New England er en overvældende oplevelse med Explora Journeys.

Stillehavet og Hawaii
Surfernes laidback livsstil og det polynesiske folks farverige kultur, dybe arv og delikate cuisine forenes på Hawaii og i Stillehavet. Nyd de tropiske øers forunderlige skønhed, tag på vilde eventyr til regnskove, vulkaner og jungle og husk at nyde de afslappede og festlige vibes på den livsbekræftende rejse.

Det Røde Hav og Den Arabiske Halvø
Mærk kontrasterne leve! Fortidens mystik mødes med fremtidens visioner i Mellemøsten, hvor der mellem øde ørkener og høje bjerge findes vibrerende byer og en åbenhjertelighed som få andre steder i verden.

 

Explora Journeys Fleet

EXPLORA II

EXPLORA I

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel