Eksklusive flodkrydstogter

Flodkrydstogter i hele verden

Floder har altid bundet kontinenter sammen, byer er opstået omkring dem, og kulturer har haft deres oprindelse ved floderne. Med et flodkrydstogt arrangeret af Bella Vista oplever du ikke bare en enestående eksklusiv elegance, men også at vågne op om morgenen og træde direkte ind i hjertet af en ny by. Hos Bella Vista rejser vi nemlig med vandvejene ind i hjertet af landet og giver dig nære og store oplevelser.

Europa, Asien – eller noget helt tredje

Vi anbefaler især de europæiske flodkrydstogter, fordi de er både spændende og bekvemme, ikke mindst på grund af den korte rejsetid. Europas store floder som Donau og Rhinen snor sig igennem kontinentets smukkeste landskaber og forbi kulturelle og historiske perler – byer, borge og broer, der vidner om en kompleks og tusindårig historie.

Men også de mægtige floder i Asien – fx Mekongfloden, der glider gennem Kina, Myanmar, Laos, Thailand, Cambodia og Vietnam – har deres helt egen charme. Her er landskaberne, maden og historien eksotisk og dragende, og floderne er et fantastisk udgangspunkt for at lære de smukke lande at kende. Vi arrangerer naturligvis gerne en forlængelse af krydstogtet med en storby- eller strandferie.

Ind imellem udvælger vi også flodkrydstogter til andre, spændende egne i verden – fx på Amazonasfloden i Brasilien eller den berømte Mississippi-flod i Amerikas sydstater.

Gå på opdagelse i flodkrydstogterne, og tag endelig fat i os, hvis din rejselyst er pirret.

Find et flodkrydstogt

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev