Skib på flod med by i baggrunden

Flodkrydstogt med Amawaterways

Flodkrydstogt med Amawaterways

AmaWaterways er et af de mest anerkendte rederier, hvad angår flodkrydstogter og tilbyder spændende sejlplaner i både Europa, Asien og Afrika.

Det familieejede Amawaterways er amerikansk og hovedsproget ombord er derfor engelsk. Et flodkrydstogt er den perfekte måde at opleve Europas gamle floder og byer på. Du får set Europas smukke natur på en helt ny måde, og intet slår at ankomme til den næste storby fra floden af. På de flodkrydstogter, Amawaterways tilbyder, kan du virkelig mærke kontinentets historie. Hver gang du runder flodens næste hjørne, vil du få nye og spændende indtryk.

Se krydstogter med rederiet

Amawaterways skibe tilbyder luksus og komfort.

Et flodkrydstogt med Amawaterways betyder afslapning, god mad og eventyrlig stemning på højt niveau. Skibene har en dejlig hovedrestaurant samt special restauranten The Chef’s Table, barer og soldæk. Derudover er der fitnesscenter, frisør, pool og massage, og om aftenen er der ofte livemusik og underholdning ombord. Mange af skibene tilbyder staterooms med fransk altan og på de helt nye skibe både fransk altan og privat balkon. Det engelsktalende personale leverer service på højt niveau.

Hvad er inkluderet

Når du køber et krydstogt med Amawaterways, er en masse ting inkluderet i prisen: Alle måltider inklusive vin, øl og vand til middage og frokost. Desuden får du et program fuld af planlagte udflugter med i prisen. Det er også muligt at låne cykler og deltage i guidede cykelture. Og hvis ikke du synes, at de planlagte udflugter er nok, er der i forbindelse med de fleste rejser mulighed for tilkøb af landarrangementer før eller efter krydstogtet.

Bemærk: Alle udflugter er med engelsktalende guider. Der er IKKE dansk rejseleder med på AmaWaterways flodkrydstogter.

Oplev et flodkrydstogt med et af Amawaterways smukke skibe på en af Europas store floder eller i Fjernøsten på Mekong-floden.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev