Cunard

Den klassiske transatlantiske crossing

Siden 1840 har rederiet sat branchens standard for luksus og service. I dag er Cunard det eneste rederi, der fortsat tilbyder flere faste forbindelser årligt mellem Europa og USA. Den klassiske transatlantiske crossing skal ganske enkelt bare opleves om bord på luksuslineren Queen Mary 2. Men i dag tilbyder Cunard også et antal almindelige krydstogter jorden rundt. Fra World Cruises til de populære afgange til Middelhavet, Norge og Caribien. Det er den stemning og service, der er ombord, og de markante lange, brede promenadedæk, der kendetegner, at du sejler med en ægte oceanliner.

Se krydstogter med rederiet

De tre dronninger

Cunards flåde af skibe består i dag af de tre ’dronninger’; Luksuslineren Queen Mary 2 (2.620 gæster) og krydstogtskibene Queen Victoria (2.014 gæster) samt Queen Elizabeth (2.092 gæster). Ombord på Cunards skibe mærker du tradition, stil og klasse. Gæsterne kan godt lide at klæde sig pænt på til middag, og smoking er et almindelig syn til gallaaftenerne. I 2024 kommer det nyeste skud på den royale familie: Queen Anne, der viderefører Cunards stil og atmosfære, men også bringer nyt inden for restauranter, underholdning og kultur. 

Aktiviteter om bord

Da skibene er bygget til at sejle mange dage til søs, er der et væld af aktiviteter om bord at vælge mellem. Du kan finde nogle af de største biblioteker til søs med bibliotekar, du kan lytte til forelæsninger, shoppe i butikkerne, besøge den store spaafdeling, motionere i fitnesscentret eller slappe af i en dækstol på de store åbne teaktræsdæk. 

Klassisk engelsk og internationalt køkken

Maden er en blanding af klassisk engelsk og internationalt køkken, og serviceniveauet er højt. De fleste gæster spiser i den elegante Britannia-restaurant, hvor der er to sittings. Gæster i de større suiter spiser i de eksklusive Princess- og Queens Grill-restauranter, hvor der kun er én sitting. 

Underholdning

Om aftenen er der et stort udbud af musik, dans og underholdning, alt fra ”sing along” i pubben til jazz, pianobar, klassisk musik og broadwayshows. 
Et krydstogt med Cunard kan anbefales til alle, som sætter pris på traditionel britisk stil med smag af “de gode gamle dage”. Skibene har også gode børnefaciliteter.

Transatlantic Crossings

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev