Kvinde Staar Paa Daek

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises

Regent Seven Seas Cruises er i dag blandt verdens mest anerkendte rederier med seks dejlige skibe.

Regent Seven Seas Cruises sejler langs Syd- og Nordamerikas kyster, i Caribien, Middelhavet, Nordeuropa, Fjernøsten og rederiets “World Cruise” anses for at være verdens mest eksklusive.

Se krydstogter med rederiet

Mere “value for money”

Med et krydstogt hos Regent er mange ydelser og services inkluderet i prisen. Ydelser som du kan være nødt til at budgettere med hos andre rederier. Udover alle måltider, drikkevarer (drinks og vine), drikkepenge og 24 timers room service er også et stort udvalg af udflugter med i prisen. Udflugterne kan enten bookes ombord eller inden afrejse via rederiets hjemmeside.

Kæmpe udvendige suiter

Regent kalder Seven Seas Splendor og Seven Seas Explorer for verdens mest eksklusive krydstogtskibe. Disse to søsterskibe er i en klasse for sig selv. Begge har 375 suiter og en besætning på ca. 540 mand. Seven Seas Voyager og Seven Seas Mariner har hver 350 udvendige suiter og 447 besætnings medlemmer. På ovennævnte fire skibe er alle suiter udvendige med privat balkon og på minimum 28 m2.

Seven Seas Navigator har kun 245 udvendige suiter samt en besætning på 345 mand. 90 procent af suiterne har privat balkon.

Moderne, elegant og alligevel afslappet

Tøjstilen ombord på alle fire skibe i Regent Seven Seas Cruises’ flåde er “elegant casual”, og smoking og slips kan således efterlades derhjemme. Der er fri seating i restauranterne, og udover hovedrestauranten findes der flere alternative restauranter med hvert sit gastronomiske tema (disse alternative restauranter kan benyttes uden ekstra betaling, men forudbestilling anbefales).

Regent Seven Seas Cruises

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev