Scenic Cruises

Scenic Cruises

Unikke rejser du ikke anede eksisterede

Bella Vista er dansk generalagent for Scenic Cruises og tilbyder nu unikke rejser med kultur, forkælelse og naturoplevelser.

Se krydstogter med rederiet

Scenic River Cruises

Scenic River Cruises anses for at være et af verdens bedste flodkrydstogt rederier. De 15 skibe sejler på floderne i Europa, Rusland og Asien og tilbyder 5-stjernet All Inclusive luksus.

Scenic Ocean Cruises

Scenic Ocean Cruises omfatter indtil videre mega luksus yachten Scenic Eclipse, et ekspeditionsskib udover det sædvandlige - bygget til at sejle i nogle af verdens fjerneste egne, med den nyeste teknologi, design og komfort, hvilket gør Scenic Eclipse til et af verdens mest innovative ekspeditionsskibe. Denne 6-stjernede luksuriøse yacht tilbyder et væld af faciliteter i verdensklasse og et All Inclusive koncept hvor ALT er inkluderet i prisen - privat butler, udflugter, premium drikkevarer, drikkepenge til besætningen, minibar i suiterne - alle med balkon, Wi-fi og selvfølgelig mad i verdensklasse.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev