Scenic Cruises

Scenic Cruises

Luksuriøse ekspeditioner og flodkrydstogter

Scenic Cruises er i virkeligheden to rederier i ét med luksus og forkælelse som fællesnævner. Hør om unikke ekspeditioner med den luksuriøse yacht Scenic Eclipse og om nogle af verdens bedste flodkrydstogter.

Se krydstogter med rederiet

Scenic Ocean Cruises

Scenic Ocean Cruises' luksuriøse megayacht Scenic Eclipse er et af verdens mest innovative ekspeditionsskibe. Scenic Eclipse er bygget til at sejle i nogle af verdens fjerneste egne med den nyeste teknologi, design og komfort. Der er et væld af faciliteter i verdensklasse inkl. helikopter, ubåd og zodiacs til landgange og udflugter. Læg hertil et All Inclusive-koncept hvor ALT er inkluderet i prisen - privat butler, udflugter, premium drikkevarer, drikkepenge til besætningen, minibar i suiterne - alle med balkon, Wi-fi og selvfølgelig mad i verdensklasse.

Scenic River Cruises

Scenic River Cruises anses for at være et af verdens bedste flodkrydstogt rederier. De 15 skibe sejler på floderne i Europa og Asien og tilbyder 5-stjernet All Inclusive luksus.

Broen, der forsvandt på Duoro-floden

Jeg har sejlet gennem vidunderlige dale med bølgende vinmarker. Smagt på vine i alle farver. Oplevet Portugal fra smukke byer til stolte vingårde. Nydt den lokale stemning på Scenic Azure. Og så har jeg haft en fest ved sluser og broer og også lært en ny drink at kende!

Se rejsebrev af Erik Pedersen, Bella Vista

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev