Silversea Cruises

Ombord på et Silversea skib behøver du ikke tænke på penge

Prisen indeholder butlerservice, samtlige måltider, champagne, vin, drinks, øvrige drikkevarer og 24-timers roomservice.

Du behøver heller ikke spekulere på, hvad du skal give i drikkepenge – de er også inkluderet hos Silversea Cruises, der flere gange har modtaget Condé Nast Traveller-priser, blandt andet krydstogtbranchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi otte gange inden for rederiets første ti år. 

Silversea tilbyder krydstogter og ekspeditioner til over 800 destinationer på alle syv kontinenter, det er mere end noget andet rederi - stor eller lille.

Silversea opererer 10 skibe opdelt mellem ”klassiske skibe” og ”ekspeditions skibe”. 

Find et krydstogt med Silversea Cruises

Afslappet og elegant atmosfære

Fælles for alle skibene er, at der er en afslappet og elegant atmosfære ombord med respekt for, at alle gæster har individuelle ønsker og forventninger. Du oplever ikke højttalerannonceringer af bingospil eller tilsvarende, og der er ingen faste borde i restauranterne.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag, og påklædningen opdeles i casual (ingen jakke), informal (jakke, men uden slips) og formal (smoking eller mørkt jakkesæt). 

Restauranter

Morgenmaden kan indtages i din egen suite, og du vælger selv i hvilken af de tre restauranter, middagen skal nydes. Alle restauranter tilbyder et stort antal borde til to personer. Det anbefales, at du afsætter en aften til et besøg i en af de små Relais & Chateaux-restauranter, Le Champagne eller Seishin (Silver Spirit), hvor forudgående reservation er nødvendig. De sidste er alle gourmetrestauranter på fransk stjerneniveau, og her vælges vinene fra et særligt vinkort, der er sammensat til at matche de overdådige menuer. 

Silversea sejler til alle kontinenter

Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kan for eksempel gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende rejsemål i det mystiske Orienten, til St. Petersborg, De Norske Fjorde, Alaska, Kina og Japan, Sydamerika, Australien, New Zealand og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet. 

I havnene er der mange spændende muligheder på de ofte anderledes destinationer, enten på egen hånd eller måske frister en af de mange ture, der arrangeres af skibet.  

De klassiske skibe

Generation 1: Silver Wind, bygget i 1995, medtager 296 gæster og er løbende blevet renoveret.  
Generation 2: I 2000 og 2001 blev de lidt større søstre, Silver Shadow og Silver Whisper, indsat. Disse søsterskibe medtager maksimalt 382 gæster. 
Generation 3: I 2009 kom Silver Spirit med plads til 540 gæster.
Generation 4: I 2017 blev det nye flagskib, Silver Muse, med plads til 596 gæster indsat. 

Der er forskellige typer suiter at vælge imellem på skibene, alle er udvendige, og de fleste med privat balkon. De mindste er på 22 kvadratmeter. 

Ekspeditions skibene

I 2008 introduceredes ekspeditionsskibet, Silver Explorer, med plads til 132 gæster.
I 2013 kom Silver Galapagos med plads til 106 gæster.
I 2015 kom Silver Discoverer med plads til 100 gæster.
I 2017 blev Silver Cloud totalt renoveret og indsat som ekspeditionsskib og medtager nu 260 gæster. 
10 skibe - 7 kontinenter - uendelige muligheder

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev