Silversea Cruises

Ombord på et Silversea skib behøver du ikke tænke på penge

Prisen indeholder butlerservice, samtlige måltider, champagne, vin, drinks, øvrige drikkevarer og 24-timers roomservice.

Du behøver heller ikke spekulere på, hvad du skal give i drikkepenge – de er også inkluderet hos Silversea Cruises, der flere gange har modtaget Condé Nast Traveller-priser, blandt andet krydstogtbranchens højeste anerkendelse som verdens bedste rederi otte gange inden for rederiets første ti år. 

Silversea tilbyder krydstogter og ekspeditioner til over 800 destinationer på alle syv kontinenter, det er mere end noget andet rederi - stor eller lille.

Silversea opererer 10 skibe opdelt mellem ”klassiske skibe” og ”ekspeditions skibe”. 

Find et krydstogt med Silversea Cruises

Afslappet og elegant atmosfære

Fælles for alle skibene er, at der er en afslappet og elegant atmosfære ombord med respekt for, at alle gæster har individuelle ønsker og forventninger. Du oplever ikke højttalerannonceringer af bingospil eller tilsvarende, og der er ingen faste borde i restauranterne.

Dresskoden ombord er ganske afslappet, men dog fastholdes et afstemt niveau hver aften. Jeans er fortsat ikke tilladt i restauranterne til middag, og påklædningen opdeles i casual (ingen jakke), informal (jakke, men uden slips) og formal (smoking eller mørkt jakkesæt). 

Restauranter

Morgenmaden kan indtages i din egen suite, og du vælger selv i hvilken af de op til otte restauranter, middagen skal nydes. Alle restauranter tilbyder et stort antal borde til to personer. Det anbefales, at du afsætter en aften til et besøg i en af de små gourmetrestauranter La Dame, Kaiseki og Seishin (Silver Spirit). Bestil endelig bord på forhånd. Vinene vælges fra et særligt vinkort, der er sammensat til at matche de overdådige menuer. 

Silversea sejler til alle kontinenter

Silverseas destinationer er mangfoldige. Rejsen kan for eksempel gå til det smukke og solrige Caribien, fascinerende rejsemål i Orienten, til St. Petersborg, De Norske Fjorde, Alaska, Kina og Japan, Sydamerika, Australien, New Zealand og naturligvis de mange idylliske havne i Middelhavet. 

I havnene er der mange spændende muligheder på de ofte anderledes destinationer, enten på egen hånd eller måske frister en af de mange ture, der arrangeres af skibet.  

De klassiske skibe

Silverseas klassiske skibe er Silver Shadow og Silver Whisper, der medtager maksimalt 388 gæster, samt Silver Spirit med maksimalt 608 gæster og endelig flagskibene Silver Muse, Silver Moon og snart Silver Dawn med plads til 596 gæster. 

Der er forskellige typer suiter at vælge imellem på skibene, alle er udvendige, og de fleste med privat balkon. De mindste er på 27 kvadratmeter. 

Ekspeditions skibene

Silversea inviterer også til unikke ekspeditioner, hvor du nyder rederiets store luksus kombineret med mindre skibes særlige muligheder for unikke havne og nærkontakt med f.eks. naturen på Galapagos eller Antarktis. Silver Explorer har plads til 144 gæster. Der kan være 260 gæster på Silver Cloud og 274 gæster på Silver Wind. Endelig er der helt nye og exceptionelle Silver Origin, der tager dig med på ekspedition ved Galapagos med kun 100 gæster ombord. Med på skibene er både zodiacs (store gummibåde) og kajakker, og du tager på oplevelse med særligt udvalgte eksperter.
10 skibe - 7 kontinenter - uendelige muligheder

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev