Ring til os mandag til fredag

Regent Seven Seas Cruises

Anerkendt i hele verden

Hos Regent Seven Seas Cruises går luksus og ægte værdi hånd i hånd. Krydstogter med rederiet byder på et væld af opjusteringer, fordele og særlige øjeblikke, der enten er gratis eller udbydes til en minimal pris.

Regent Seven Seas Cruises er anerkendt som en af verdens førende luksuslinjer med sine 6-stjernede skibe, store udvalg af suiter med balkon, Le Cordon Bleu-menuer og eminente service. Men endnu mere imponerende er den eventyrlystne ånd , de fantasifulde rejseplaner, unikke landudflugter og innovative tjenester, der begejstrer selv de mest kræsne gæster. Regent’s Travel Concierge byder på personlige tjenester og programmer, der gør det muligt for dig at rejse i dit eget tempo og udforske de ting, der interesserer dig mest. Du kan besøge Taj Mahal med privat jetfly, tage på øko-eventyr til Pantanal i Sydamerika eller endda få specialdesignet din egen tur. Fra unikke, forudbestilte eventyr i land til eksklusive arrangementer før og efter krydstogtet er verden bogstaveligt talt i din hule hånd, når du rejser med Regent Seven Seas Cruises.

Du bliver en del af Regent Seven Seas

Sejler du med Regent Seven Seas, er du mere end blot en gæst. Du bliver en del af Seven Seas Society. En særlig klub for rederiets gæster. Du anerkendes for din loyalitet og valg af rederiet gennem deres loyalitetsprogram, der giver dig adgang til en række tilbud og privilegier, jo mere du sejler med dem.

Ekstra information

Vask og renseri
Tøjvask, presning og renseri er muligt mod betaling. Ombord på Seven Seas Navigator, Seven Seas Mariner og Seven Seas Voyager kan du finde selvbetjente vaskerier.

Skønhedssalon
Ansigtsbehandlinger, spa, manicure og pedicure er muligt på alle skibe. Bestilling er kun muligt, når du er ombord.

Udflugter
Glæd dig til et væld af spændende udflugter! Et hæfte med overblik over relevante udflugter sendes før afrejse, og det er muligt at tilkøbe udflugter ombord.

Regent Seven Seas Cruises forbeholder sig retten til at trække enhver udflugt tilbage, hvis det påkrævede antal tilmeldte for udflugten ikke er opfyldt, hvis vejret ikke tillader det eller i tilfælde af andre ændringer. Udflugtspriser på land er pr. gæst og afhængig af ledig plads. Kontakt os for at høre mere om mulighederne.

Medicinske tjenester
Hvert skib har en autoriseret læge og sygeplejerske ombord, som er tilgængelige mod et gebyr. Skibenes lægecentre er designet til at yde lægehjælp til visse midlertidige sygdomme og ulykker, og er ikke beregnet til eller i stand til at yde behandling af allerede eksisterende medicinske tilstande. For gæster, der har behov for iltudstyr, er en iltkoncentrator den eneste form for iltudstyr, der er tilladt ombord på skibet, og skal stilles til rådighed af gæsten. Kørestole ombord er kun til akut brug.

Hvor luksus og eventyr forenes

Regent Seven Seas er luksus af ypperlig karakter. De elegante sofistikerede suiter. Overdådige kurbade. Stimulerende og berigende udflugter. Højdepunkterne er lige så endeløse som de forkælede øjeblikke imellem.

Men det er rederiets service, du husker mest af alt. Den dedikerede hengivelse til din drømme og behov, efterlader dig med en privilegeret følelse af ultimativ luksus.

Om Regent Seven Seas Cruise

Regent Seven Seas flåde består af mageløse skibe, der lokker med sine luksuriøse suiter med balkon. Skibene har en maks. kapacitet på mellem 330-700 gæster, så du kan nyde den intime og personlige service ombord.

Regent Seven Seas Cruises har hovedkvarter i Fort Lauderdale (Florida), og er en del af Carlson Hospitality Worldwide Inc.

Regent Seven Seas Cruises Fleet

Seven Seas Splendor

Seven Seas Explorer

Seven Seas Grandeur

Seven Seas Mariner

Seven Seas Voyager

Seven Seas Navigator

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel