Oplev verden

Eksklusive rejseoplevelser

Bella Vista har udvalgt en række af de mest eksklusive rejseoplevelser i verden. Oplevelser, som sætter vores egen hverdag i perspektiv og beriger med indsigter, som betager og bevæger.

Det kan være en ferie med fokus på Well-Being for både krop, sjæl og psyke – hvor udvalgte og velgørende behandlinger giver kroppen ro og hovedet fri. En rejse med besøg i kulturelle og historiske knudepunkter, som perspektiverer vores egen hverdag og giver stof til eftertanke. Eller rejser til destinationer, hvor gourmetrestauranter og gadekøkkener kappes om at levere de mest delikate madoplevelser.

Endelig er der ferier, hvor selve rejsen er oplevelsen i sig selv. Verdens smukkeste togruter eller krydstogter i verdensklasse – her er du på én gang ankommet og på vej, men altid lige der, hvor du skal være.

Bella Vista har kurateret de mest fascinerende oplevelser i verden. Tag fat i os og fortæl om dine rejsedrømme – så hjælper vi dig med at gøre dem til virkelighed.

Vi anbefaler

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev