Insignia

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Insignia har undergået en omfattende renovation i 2019, og det anmelderroste krydstogtskib byder på al den luksus, du kan forvente af et Oceania skib.
Skibets 684 gæster bliver serviceret af et personale på hele 400 personer. Fællesarealerne samt skibets 342 suiter og staterooms er indrettet i et elegant design. Overalt er der kælet for detaljen med materialer i teaktræ, specialfremstillede sten og fliser, og møbler i ny-klassicistisk stil.

Suiter og staterooms findes i 10 kategorier. Fælles for dem alle er, at de er rummelige og bl.a. har Wi-Fi, TV, DVD-afspiller, satellit-telefon, minibar, og 24 timers room service menu. Omtrent 70% af kahytterne har private verandaer.

Insignia byder på forkælelse på hele fem restauranter, der har et højt gastronomisk niveau. Er der behov for et roligt måltid efter dagens aktiviteter, kan du vælge at få maden bragt til din kahyt. Skibet har et veludstyret fitnesscenter og en luksus spa med en bred vifte af velgørende kropsbehandlinger. Slap af i en solstol ved poolen, imens du nyder en drink, eller tag et spil golf på den ni-hullers golfbane. Aftenerne på Insignia byder på skiftende entertainere, temaaftener og levende musik.

Teknologi

Internet Cafe
Satelit telefon

Aktiviteter

Card Room
Bibliotek

Andet

Boutique
Guest Relations Office
Observation Lounge
Foto Galleri
Sikkerhedsboks
Shore Excursion Office

Mad og drikke

24-hour Room Service
Grand Bar
Grand Dining Room
Lounge
Martini Bar
Polo Grill
Regatta Lounge
Tapas Restaurant
Terrace Cafe
Toscana

Fitness

Aerobics
Fitness Center
Gym
Jogging sti
Personlig træning
Yoga

Afslapning

Beauty Salon
Ansigtsbehandlinger
Jacuzzi
Make-Overs
Manicures
Massage
Pedicures
Spa
Damp lokale
Soldæk
Tanning behandling
Whirlpool

Underholdning

Horizons
Martini Bar

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel