Ring til os mandag til fredag

Oceania Cruises

Klassisk elegance

Oceanien er klassiske krydstogter i bedste forstand. Rejserne udfolder sig i et behageligt tempo, så der er god tid til at nyde destinationerne og opholdet ombord. Oceania Cruises har et særligt fokus på Europa, Sydamerika og de transatlantiske rejser. Ombord venter Oceanias karakteristiske charme, der emmer af fortidens dyder og elegance. Oceanias skibe er næsten identiske, og afspejler alle den helt særlige historiske ånd.

Spa og fitness

The Oceania Spa er Oceanias lækre spa- og wellnesscenter, hvor du har et væld af muligheder for at forkæle din krop på. Her er damp- og saunarum samt et privat område til solbadning. Forkæl også dig selv med ansigtsbehandlinger og massage eller prøv spabadet fyldt med vitaminberiget havvand. I stylingsalonen kan du får plejet dit hår og negle.

Fitnessrummet tilbyder den sædvanlige blanding af træningsudstyr med både maskiner og frivægte samt aerobic-udstyr, løbebånd, stepmaskine og cykler. Træn mens du nyder den spektakulære udsigt over havet. Pilates- og yogatimer er også tilgængelige, ligesom du har mulighed for fitnesstræning med privat coach.
På skibets løbebane kan du også holde formen ved lige. 13 gange rundt, og så har du allerede løbet en kilometer. Her er sågar også et Golf Driving Cage, hvor alle nye og erfarne golfspillere kan øve deres slag.

Underholdning og aktiviteter

Oceanias skibe er måske små, men emmer af store oplevelser ombord. Hvis du søger larmende diskoteker, blinkende indkøbscentre eller klatrevægge, så er Oceania ikke for dig. Du vil i stedet glædes over det store og stemningsfulde bibliotek, der er indrettet med en dekorativ pejs, bløde fløjlsstole, dybe sofaer og en fantastisk udsigt. Her er mere end 2.000 bøger, magasiner og tidsskrifter.

Oceaniens gæster vil også sætte pris på det atmosfæriske kortrum, hvor du kan deltage i Bridge-turneringer, spille Pinochle, lægge puslespil eller spille et væld af brætspil. Tæt på finder du Oceania@Seas internetcafé, der er åben døgnet rundt og byder på flere lærerige kurser.

Der er to stilfulde og lækre butikker ombord på skibet. I den ene kan du finde alt fra gaver til fritidstøj og paperbacks. Den anden butik byder på toldfrie varer som fine smykker, parfumer, spiritus og et udvalg af eksklusivt Oceania-logotøj. Skibet har også et lille fotogalleri.

Skibets opvarmede pool er flankeret af to boblebade – et tredje spabad er placeret i Health Spa. På dæk 5 kan du gå en lille tur på udendørspromenaden, mens joggere kan løbe en tur på dæk 10.

Tøjvask og renseri tilbydes ombord.

I The Lounge kan du opleve fremragende orkestermusik, hvor skibets 12 mand store orkester forkæler øregangen. Forvent også en række spændende gæsteforelæsere, der tæller alt fra forfattere, berømtheder fra Broadway og Hollywood samt politikere og historikere, der deler deres spændende historier og viden.

I Horizons finder du live-jazz, kabaretter, dans og endda lejlighedsvis karaoke! Klassiske strygekvartetter optræder overalt på skibet – især tidligt om aftenen før middagen. Men underholdning er ikke begrænset til at være indenfor. Glæd dig til koncerter under nattehimlens stjerner.

Kasinoet er måske lille, men stemningen er intens og festlig. Her er både roulette, blackjack, pokerborde og flere spilleautomater. I den smukke bar, Martinis, serveres Martini, som du foretrækker den klassiske drink. Med sin beliggenhed mellem Grand Dining Room og The Lounge er Martinis et fantastisk sted at mødes til en drink før og efter middagen.

Grand Bar ved indgangen til Grand Dining Room er et andet af skibets “hot spots”, og af samme grund er Martini’s så populær: location, location, location! I overensstemmelse med skibets stil er indretningen elegant indrettet med krystallysekroner, smukke materialer og træpaneler.

Glæd dig også til muligheden for:
Vin- og ostesmagninger
Selvforbedring, motivations- og velværeforedrag
Computerlæringsprogrammer
Danseundervisning
Kulinariske smagsoplevelser
Kunstauktioner
Quizzer

Oceania Cruises Fleet

Allura

Vista

Sirena

Riviera

Marina

Insignia

Nautica

Regatta

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel