Vista

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

I 2023 søsætter Oceania Cruises deres nye krydstogtskib, Oceania Vista, der tager Oceania Cruises’ eksklusive elegance og komfort endnu et skridt videre med et lyst og moderne udtryk.

Oceania Vista er endnu et skib i den eksklusive Allure Class. De 1200 gæster serviceres af hele 800 ansatte, så du er sikret om muligt endnu bedre service end nogensinde.

Oceania Vista har 600 kahytter og suiter, og de har alle balkon bortset fra enkelte med fransk altan. Som noget nyt introduceres smagfulde single-balkonkahytter, Concierge Level Veranda Stateroom, så du oplever samme komfort og har adgang til Concierge Lounge, når du rejser bare dig.

Glæd dig til enestående fællesområder fra det overdige trappeløb ved receptionen over hyggelige lounges til det smukke poolområde med private beach club cabanaer.

Vista fortsætter Oceania Cruises store fokus på gastronomi. Kender du f.eks. Marina og Riviera, har du nok allerede nydt storslåede The Grand Dining Room, de italienske fristelser i Toscana, steaks og seafood i Polo Grill, snacks og burgers på Waves Grill, Red Gingers eminente asiatiske køkken og Terrace Café, hvor du shopper rundt mellem kokkestationerne og kan sidde udenfor på bagdækket med udsigt til sol og kølvand. Og apropos café: De gode specialkaffer finder du stadig i Barrista.

Men Vista bringer også store nyheder med sig med to nye restauranter, der begge har åbne køkkener, så du kan følge kokkenes forberedelser til dine gastronomiske eventyr. Ember serverer det innovative, amerikanske køkken, mens Aquamar Kitchen fra morgen til aften fanger tidens store fokus på sundhed og velvære, som passende kan følges op af en tur i spaen, hvor du ud over alverdens velgørende behandlinger også har adgang til udendørs pool og solterrasse.

Søg

Få et tilbud

70 236 236

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel