Four Seasons Golden Triangle Massage

Eksklusive rejser til Asien

Eksklusive rejser til Asien

Rejser til Asien åbner for en utrolig mangfoldighed af kultur og natur på vidt forskellige rejsemål, der har hver deres charme.

Når du rejser med Bella Vista, er du sikker på at komme på de absolut bedste udflugter, og du kan fuldende dit eventyr med ultimative boutique-hoteller og håndplukkede deluxe resorts. Skal du opleve Angkor Wats Templer i Cambodja eller udforske Vietnams kultur og historie fra nord til syd? Vil du nyde gourmet-oplevelser og wellbeing i Balis højland? Skal Eastern & Oriental Express forkæle dig med luksus og service fra en svunden tid lige fra Singapore til Bangkok?

Eller vil du bare slappe af i en privat villa i Thailand – måske på generationsrejse med børn og børnebørn?
Vi skræddersyr din rejse i Asien, så du får netop den ferie, du ønsker.

Vores eksklusive rejser til Asien

Mere om Thailand

Vi har en hel side med mere info om Thailand. Her kan du læse om den eventyrlige metropol Bangkok, og om de paradisiske øer, om luksuriøse spa- og wellnesscentre - og meget mere. 

Læs mere om Thailand

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev