Oceania Cruises

Oceania Cruises opererer seks skibe og kan i 2023 fejre sit tyveårs jubilæum

De fire populære og hyggelige søsterskibe, M/S Regatta, M/S Insignia, M/S Sirena og M/S Nautica, medtager hver op til ca. 694 gæster.

Rederiet har desuden M/S Marina og M/S Riviera, der hver medtager op til 1.250 gæster. Disse skibe tilbyder 6 restauranter uden ekstra betaling.

Begge har 4½ stjerner i ”Berlitz Guide to Cruising & Cruise Ships”.

I 2023 vil det første skib i ”Allure klassen” blive indsat, M/S Vista, med plads til 1200 gæster. Det næste skib bliver leveret i 2025.

Fra september 2021 åbner vi for bookinger med M/S Vista.

Se krydstogter med rederiet

Country Club Cruise-koncept

Oceania Cruises har målrettet sat nye standarder med deres ’Country Club Cruise-koncept’. De leverer et konstant højt serviceniveau i kombination med fokus på topgastronomi, der således kan måle sig med de bedste rederier. Dette kombineres med en behagelig afslappet elegance ombord. Således er der ikke behov for at medbringe smoking eller lange kjoler, og der er ikke faste borde eller opdelte spisetider, men derimod ”fri seating” i åbningstiderne i hovedrestauranten og selvvalgt spisetid i de op til mange alternative restauranter. 

Hvad er inkluderet

Krydstogtsprisen inkluderer alle måltider, ikke-alkoholiske drikke samt gratis adgang til op til flere alternative restauranter (reservation påkrævet) samt 24-timers roomservice. Drikkepenge bliver tilskrevet regningen ombord med et fast beløb per dag. Drikkevarepakker med vin, øl, samt cocktails og champagne kan tilkøbes.

Restauranter

Alle skibe har en elegant hovedrestaurant, Grand Dining Room, med dagligt skiftende menuer, en buffetrestaurant, Terrace Café, med mulighed for at spise ude eller inde samt Waves Grill i poolområdet.

Disse kan frit benyttes uden reservation. På de alternative restaurantmuligheder på Oceania-skibene er reservation påkrævet, og det tilrådes, at du booker online før afrejse, da de er meget populære og derfor kan være fuldt bookede, når du kommer ombord. Det samme gælder det nye ‘Bon Appetit Culinary Center’ (madlavningskursus), der kun findes på M/S Marina og M/S Riviera.

Se en lille præsentation af Oceania Cruises smukke skibe, faciliteter og service.

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev