Afrika Eventyr Safari Telt Giraf

Eksklusive rejser til Afrika

Eksklusive rejser til Afrika

I Afrika indfries drømmen om savannens vidder, fascinerende kultur og kridhvide sandstrande, som synes uden ende. Uanset om du er til natur, kultur eller ren afslapning, finder du din næste drømmerejse i Afrika.

Det store kontinent byder selvsagt på stor mangfoldighed, når det kommer til rejseoplevelser. Længst mod syd finder du smuk natur og store gourmetoplevelser i Sydafrika, og mod nord venter fortryllende arkitektur og historiens vingesus i Marokko. Men det er i det østlige Afrika, på de enorme sletter i Kenya og Tanzania, at kontinentets største oplevelser venter i form af mødet med elefanter, løver og savannens andre beboere. På Mombasakysten i Kenya og ud for Tanzanias kyst i Det Indiske Ocean lokker krydderiøen Zanzibar med nogle af verdens bedste strande.

Drømmer du om Afrika? Vi sidder klar til at hjælpe med gode råd og inspiration.

Eksklusive rejser til Zanzibar

Se Eksklusive rejser til Zanzibar

Eksklusive rejser til Marokko

Se Eksklusive rejser til Marokko

Eksklusive rejser til Kenya

Se Eksklusive rejser til Kenya
Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev