Afrika Marokko Casablanca Kvinde gaar,  Arkitektur

Eksklusive rejser til Marokko

Marokko – en kulturel smeltedigel

En rejse til Marokko er som at bladre gennem siderne af eventyret 1001 nat. Du bliver indhyllet i landets unikke diversitet, beriget af ældgamle traditioner fusioneret med en moderne hverdag, og møder påvirkningen fra både arabisk, afrikansk og europæisk kultur.

Det er her, du kan mærke magien, der opstår, når verdener mødes og smelter sammen, og opdage en skattekiste af oplevelser, der spænder fra små kystbyer til de endeløse vidder af Sahara ørkenen.

Diversiteten er stor, og der findes oplevelser for enhver smag – også i det marokkanske køkken. Netop balancen mellem det eksotiske og det velkendte gør Marokko til et fascinerende bekendskab, og med lidt nysgerrighed og eventyrlyst vil du blive rigt belønnet.

Eksklusive rejser til Marokko

Vores favorithoteller i Marokko

1001 nats eventyr er kun få timer væk

På en klar dag kan du skimte Marokko fra Spanien. Kun Gibraltarstrædet og en kort flyvetur skiller det nordafrikanske land fra Europa. Alligevel eksisterer her en fuldstændig anderledes og fascinerende verden. Marokko er et land, hvor gamle traditioner lever side om side med moderne nutid. 

Oplev landets mangfoldighed, som igennem århundreder er blevet formet af de oprindelige berbere med indflydelse fra arabiske, afrikanske og europæiske lande. Udover magiske Marrakesh byder Marokko også på charmerende kystbyer, UNESCO-bevarede kasbah'er, uforglemmelige oplevelser i ørkenen og Atlasbjergene.

Marrakesh - sansernes by

Marrakesh er rig på historie, kultur og kontraster. Byens hjerte og historiske centrum - medinaen - findes på UNESCOs liste. Bazaren er fyldt med håndværk, tæpper og krydderier. Det er svært ikke at blive opslugt af denne tidsboble, når du slentrer gennem de labyrintiske gader til lyden af muezzinens bønnekald.

Torvet, Djerna El Fna, er epicentret i den gamle bydel. Om dagen fyldes pladsen af akrobater og  historiefortællere - om aftenen af et væld af madboder. Oplev også det moderne Marokko, i bydelene Gueliz og Hivernage,  med brede boulevarder, shopping og eksklusive restauranter. 

Fra street food til fine dining

Marokkos madscene spænder fra simple traditionelle retter til kulinariske mesterværker. For den fulde street food oplevelse sæt dig ved en madbod, hvor der sidder mange lokale. Så ved du, det er godt. Kulinariske rødder fra Mellemøsten, Afrika og Europa forenes i farverige retter med dybe smagsnuancer. Modsat hvad mange tror, er marokkansk mad ikke stærkt. Derimod beundres det for sin diskrete og delikate brug af krydderier, nøje afmålt for at skabe forfinede smagsoplevelser. Flere stjernekokke har fundet sig til rette på de større hoteller, hvor de eksperimenterer med den perfekte fusion mellem marokkanske og internationale retter. 

Kokkeskole

Det marokkanske køkken er blevet populært udover sine grænser. Mange vælger derfor at prøve kræfter med lokale retter på kokkeskole. En anbefalelsesværdig og sjov oplevelse - også for de lidt større børn.  

På kokkeskole fokuseres på det traditionelle og rustikke køkken. Sammen med et mindre hold kommer du rundt om den marokkanske mad-palette. Alt foregår under kyndig vejledning af en kok, som hjælper dig med at fremtrylle lokale favoritter, som du efterfølgende spiser i selskab med resten af kokke-holdet.

Fra Atlasbjergene til Sahara

Fra Middelhavet til Atlanterhavet, og fra højderne af Atlasbjergene til den røde Sahara ørken, udfolder Marokkos betagende landskaber sig. Vil du have oplevelser udenfor byerne, anbefaler vi et par dage i Atlasbjergene på et charmerende resort med udsigt til Mt. Toubkal, nordafrikas højeste bjerg. Du kan også tage på glamping i ørkenen og overnatte i luksuriøst beduintelt under en enestående stjernehimmel. Eller hvad med at se det hele fra oven fra en luftballon?

Drømmer du om Marokko?

Bella Vista By Profil Rejser samarbejder med de bedste riads og hoteller i Marokko, så dit ophold bliver både luksuriøst og afslappende. Hoteller og riads er nøje udvalgt efter beliggenhed, omgivelser, sjæl og charme, og vi har lagt vægt på komfort og kvalitet ned til mindste detalje.

Tag fat i os, hvis du drømmer om at opleve Marokko på din næste rejse.  

Send en forespørgsel

Skræddersyede rejser er vores speciale – og her har du mulighed for at fortælle os om dine rejseønsker og -planer. Med udgangspunkt i dine ønsker og sans for detaljen designer vi rejser, så de passer til netop dig. Du får rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord: Vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev