Mexico Riviera Maya Strand Ved Cancun Quintana Roo

Ekslusive rejser til Mexico

Vores favorithoteller i Mexico

Et land af liv og fortællinger

Mexico er et af de få steder i verden, hvor du får det hele foræret. Fra de smukkeste strande til øde landskaber og vibrerende, kosmopolitiske storbyer. Her inviteres du ind i en farverig kultur med dybe rødder, opslugende levn og fortællinger fra fortiden og gastronomi i topklasse fra klassisk street food til fine dining samt moderne arkitektur og design. Og selvfølgelig en perlerække af charmerende, små boutique-hoteller og luksusresorts i topklasse.

Bliv en del af historien

I de dybe regnskove, de høje bjerge og de moderne metropoler er Mexico et land af både tradition og konstant bevægelse. Det giver et sus i maven at gå på opdagelse i mayaernes imponerende pyramider i Yucatan, at komme tæt på den ydmyge og dybe forbindelse med regnskoven hos stammefolket i Chiapas og at mærke Mexico Citys moderne vibe. Hvilket Mexico vil du møde?

Din nye yndlingsstrand findes her…

Mexico er berømt for sine strande - og med god grund. Med sin mere end 9.000 kilometer lange kyststrækning byder Mexico på en række vidunderlige strande, der strækker fra den varme Mexicanske Golf i øst til de mere vilde, surfer-venlige strande ud til Atlanterhavet i vest. Hver egns strande har sit særpræg fra stille strandparadis til snorkling med havskildpadder og hvalhajer til strande, hvor det emmer af liv og festlig bohemestemning. Apropos at bade. I Yucatan kan du bade i et væld af cenoter (en slags klippehule med ferskvand), og dog venter uforglemmelige dyp i det lidt kolde men glasklare vand omgivet af lianer og drypsten.

Street food og Michelin-stjerner

Det mexicanske køkken er gennem de seneste år eksploderet på den lokale og internationale madscene. Traditioner er blevet udfordret, nyfortolket og lever nu videre med dybe smagsnuancer, teksturer og et mere grønt fokus med brug af landets unikke råvarer fra kysterne og lokale gårdproducenter. Her er både simpel, men enorm smagfuld street food som håndlavede tortillas og grillede majs samt klassiske og innovative gourmetrestauranter i Michelin-klassen. Sideløbende med maden har også Mexicos traditionelle spiritus, tequilla og meczal fået et enormt løft, som nu bliver serveret i sin rene form og i delikate cocktails på de førende barer.

Håndplukkede hoteller og haciendaer

Mexico byder på en perlerække af vidunderlige hoteller og resorts. Vi vil gerne fremhæve Belmond Maroma, som midt mellem den uberørte jungle og det brusende hav, ligger som en oase af fred med eminente restauranter og en charmerende autencitet, som kun Belmond formår at skabe. Hotel Esencia får også de varmeste anbefalinger herfra. Huset er oprindeligt en italiensk hertugindes, og her emmer af historisk ånd, underspillet elegance og raffineret dannelse.   

Hvornår er det bedst at rejse?

Mexico er en helårsdestination, men grundet sin enorme størrelse og landskaber af højsletter og bjergkæder kan vejr og klima variere stærkt alt efter sæson og region du rejser i. Vejret er oftest koldest i højderne og mere tropisk og fugtigt nede ved kysterne. Mange fortrækker at besøge Mexico i den tørre sæson mellem december og april, hvor der nærmest ikke falder en dråbe regn. De koldeste måneder er typisk fra december-februar med en gennemsnitstemperatur på omkring 27 ℃. Regnsæsonen begynder i de sydlige egne i maj og varer indtil oktober. Regnskyllene er ofte voldsomme, men hurtigt overståede. Den caribiske kyst kan blive påvirket af orkansæsonen, der løber fra juni til november.

Drømmer du om Mexico?

Bella Vista har et dybt kendskab til Mexico, og på vores rejser får du en unik adgang til landets mest eksklusive hoteller og resorts samt storslåede oplevelser fra nord til syd. Kontakt os endeligt på telefon eller mail, hvis du drømmer om Mexicos paradisiske strande, farverige kultur og sanselige gastronomi.

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev