Indonesien, Bali Kvinder Palmer Kokos

EKSKLUSIVE REJSER TIL BALI

Den gudesmukke ø – et sandt naturskattekammer

Bali er Indonesiens grønne juvel og med rette. Der er ikke mange kilometer mellem skiftende billedskønne naturscenerier, som byder på alt fra sorte vulkanstrande, grøn jungle med godt skjulte vandfald, frodige rismarker, livlige koralrev, skønne strande og udslukte vulkaner – en nærmest endeløs oplevelsesliste. I vores skræddersyede rejser krydrer vi storslået natur med luksuriøse arkitektoniske perler af resorter, og hoteller tilsat Balis bedst bevarede hemmeligheder – oplevelser kun få har prøvet.

Vores hoteller på Bali

Se vores Bali rejser her

Luksuriøs forplejning af sind, krop og sjæl

Dit sind er i en helt speciel tilstand når du opholder dig på Bali. De maleriske omgivelser på den lille tropeø skaber en harmonisk atmosfære og særlig ro, der går lige i sjælen. Bali er et ekstravagant sanseparadis til at pleje både sind, krop og sjæl. Med Bella Vista vil du opleve nogle af Balis eksklusive spa og wellnesscentre, der har specialiseret sig i balinesiske behandlinger og helbredelsesmetoder, der revitaliserer kroppen. Behandlingerne er oftest skræddersyet, så de professionelle velværeeksperter og terapeuter kan udføre det wellnessprogram eller behandling, som passer bedst til dig.

Bedste rejsetidspunkt

Bali er en helårsdestination. Klimaet er tropisk, og her er varmt året rundt. Den daglige gennemsnitstemperatur ligger på omkring de 30 grader, og termometeret ryger sjældent over. Den bedste årstid at rejse til Bali på er fra maj – oktober. Regnmængden er lille og luftfugtigheden er lav. På grund af Balis tætte beliggenhed ved Ækvator er antal dagtimer og aftentimer stort set det samme året rundt.

Drømmer du om Bali

Bella Vista har et indgående kendskab til Bali, og på vores rejser får du enestående adgang til øens mest eksklusive hoteller og resorts samt storslåede naturoplevelser fra nord til syd og øst til vest. Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du drømmer om autentiske eventyr, fantastisk klima, berigende kultur og sanseoplevelser. Bali kan det hele, og den gæstfrie befolkning med lokale traditioner, du ikke finder andre steder, er med til at sikre en ferie du aldrig glemmer.

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev