Cambodia Angkor Wat

Eksklusive rejser til Cambodja

Cambodja rammer dig i hjertet - med skønhed og dramatisk fortid

Cambodja er helt unikt. Det er et af de mest autentiske lande i Sydøstasien, hvor okser og vandbøfler stadig er det foretrukne transportmiddel på landet. Når du rejser til Cambodja, er hver dag et nyt eventyr, der byder på en mild lokalbefolkning, imponerende naturskatte og verdenskendte seværdigheder. Kom tæt på Cambodjas levende historie og foranderlige landskaber på uforglemmelig vis med eksklusive ophold og indholdsrige udflugter.

Angkor Wat & Siem Reap

Dyk ned i Sydøstasiens magi, hvor Cambodja gemmer på en af sine mest betagende skatte - det storslåede tempelkompleks Angkor Wat, verdens største religiøse bygningsværk. Dette monumentale kompleks er ikke blot et tempel; det er en levende legende fra en tusind år gammel civilisation, hvor en million sjæle levede blandt de utallige templer, kun få kilometer fra den moderne og charmerende by Siem Reap.

Siem Reap lokker med lokale markeder, avantgarde restauranter og luksuriøse hoteller, der står i kontrast til den fortryllende atmosfære ved Angkor Wat. Det er ikke blot et besøg, det er en rejse gennem tid og kultur. Tag dig god tid ved Angkor Wat-templet, men lad dig også forføre af andre skjulte perler fra denne storslåede civilisation og mødet med nutiden. 

Phnom Penh

Træd ind i en moderne hovedstad, hvor mylderet af liv møder smarte caféer og overdådige templer. Nyd den unikke atmosfære, der fylder små gader, markeder, gadeboder og restauranter. Men fordyb dig også i byens komplekse historie ved at besøge "S21-fængslet" og "Killing Fields". Disse steder, der i dag fungerer som museum og mindesmærke, kaster lys over den grusomme virkelighed under De Røde Khmerers rædselsregime fra 1975-1979. En barsk, men nødvendig og respektfuld oplevelse, der giver dybde til dit besøg i Phnom Penh.

Landlig idyl

Fra det moderne til det landlige paradis, Cambodja byder på en idyl, der nærmest er tidsløs. De rustikke provinser oser af ægthed, hvor lokale bor side om side i træhuse, og røde grusveje domineres af okser, høns og vandbøfler. En rejse gennem landet føles som en nostalgisk rejse tilbage i tiden, til dage der var hverdag for vores forfædre. Det frodige landskab producerer ikke kun ris, men også nogle af verdens fineste peberkorn, på grund af den mineralrige jord. Tag en pause fra hverdagens travlhed på en oksekærre, mens grinende børn vinker eller løber efter dig for at få en 'high-five'. Livet ved Tonle Sap-søen, Cambodjas største sø, er en fortryllende oplevelse, hvor du kommer tæt på det daglige liv langs vandkanten og på de flydende landsbyer, der rummer markeder, butikker og skoler.

Flodkrydstogt på Mekong

Tag på en fortryllende rejse langs den mægtige Mekong-flod, verdens 12. længste vandvej og livsnerven for millioner af mennesker, da mange cambodjanere stadig er bønder. På et flodkrydstogt oplever du det virkelige liv, som det leves blandt fiskere og på rismarkerne, og dit skib er den perfekte størrelse til, at det kan lægge til ved små landsbyer, så du kan udforske området. Læn dig tilbage og nyd dit cambodjanske flodeventyr, hvor du forkæles med fantastisk mad, luksuriøse suiter og nye spændende oplevelser hver dag. Du kommer tæt på den lokale kultur og historie, alt imens du i roligt tempo flyder forbi det liv, der leves af de fleste cambodjanere - livet på landet.

Cambodjas paradis-øer

Langs Cambodjas kyst udfolder sig en perlerække af paradisøer, hvor luksuriøse resorts, naturskønhed og urørte strande forenes. Koh Rong lokker med strandferie, der opfylder drømmen om et bounty-paradis med kridhvidt sand og turkisblåt hav. Afslapning og udforskning af naturen går hånd i hånd, så det er en god idé at pakke både klipklapper og vandresko. På andre af Cambodjas øer, omfavner du følelsen af at være en ægte øboer, da de uspolerede øer ellers er øde og kun huser et enkelt og eksklusivt luksuriøst resort til den sande livsnyder.

Vores hoteller i Cambodja

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev