Eksklusive rejser til Malaysia og Singapore

Gennem jungle og storby på førsteklasse

Kultiverede teplantager i Malaysias højland. Øde, smukke strande ud til Andamanhavet. Borneos dybe jungle. Singapores kosmopolitiske liv. En rejse til Malaysia og Singapore er en vidunderlig forening af eventyr, kultur og gastronomi, der gør et uudsletteligt sanseindtryk.

Futurisme og gastronomi

En skyline, der rækker ud efter himlen. Sitrende gader med autentisk street food på et uforligneligt højt niveau og en stjerneregn af innovative Michelin-restauranter, der pirrer, udfordrer og forkæler øje og mund. Singapore og Kuala Lumpur repræsenterer morgendagens metropol i højeste potens, og få andre steder kan konkurrere med de to byers gastronomiske puls og nerve.

I junglens dybder…

På Borneo venter dig de ultimative regnskovseventyr. Den tredelte ø består af op mod 70 % regnskov, og herinde i den fortættede, dybe jungle venter storslåede naturoplevelser. Mød de fascinerende orangutanger, som vi deler 97% af vores dna med og stå ansigt til ansigt med pygmæelefanter, træleoparder, flyvende frøer, tropiske fugle i alverdens farver samt kødædende planter og verdens største blomst, Rafflesia arnoldii.

Ikoniske og håndplukkede hoteller

Singapores luksushoteller er i en klasse for sig selv. Fra det historiske Raffles Hotels overdådige suiter og klassiske elegance til Marina Bay Sands imposante, innovative arkitektoniske mesterværk. I Malaysia venter charmerende art deco-hoteller, femstjernede resorts med strandvillaer ud til Andamanhavet og uovertruffen glamping.

Hvornår er vejret i Malaysia og Singapore bedst?

Malaysias vejr er forunderligt. Og altid godt! Men det afhænger af, hvor du rejser hen og hvornår. Er du på vestkysten af Malay- halvøen (hvor Kuala Lumpur og Singapore ligger) er vores vinterperiode bedst med solskin og behagelig varme – ligesom i Thailand. Ønsker du at rejse østpå til Borneo og de andre øer på denne side er månederne fra april til oktober de bedste. Vi vejleder dig selvfølgelig altid, så du oplever det, du ønsker med det bedste mulige vejr.

Drømmer du om Malaysia og Singapore?

Bella Vista har et indgående kendskab til Malaysia og Singapore, og på vores rejser får du en unik adgang til landets mest eksklusive hoteller og resorts samt storslåede oplevelser fra storby til jungle. Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du drømmer om en rejse på første klasse til Malaysia og Singapore.

Vores hoteller i Malysia & Singapore

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev