Thailand Phuket Amanpuri 6 Bedroom Ocean Villa Pool

EKSKLUSIVE REJSER TIL THAILAND

Et land af mageløse kontraster

Vi vil altid drages af Thailands enorme kontraster. Fra det pulserende og hypermoderne storbyliv i Bangkok til uspolerede øer og fortidens buddhistiske templer, fra farverig streetfood i Phuket Old Town til Michelin-stjernede restauranter og fra luksuriøs wellness til fantastiske eventyr. Thailand rummer det hele.
I vores skræddersyede rejser vil du se, mærke, smage og opleve det Thailand, du drømmer om.

Rejser til Thailand

Vores favorithoteller i Thailand

Bangkok – et kosmopolitisk overflødighedshorn

Det vibrerer i Bangkok. Af liv. Historie. Mennesker. Ekstravagance. Smage. Indtryk.

 

Bangkok er en svimlende metropol. I de myldrende gader er det ikke et særsyn at buddhistiske munke i safranfarvede rober passerer travle forretningsmænd, mens historiske paladser, sansemættede markeder, skyskrabere og designerbutikker står side om side. Det er her Thailands moderne og kosmopolitiske hjerte banker. Med Bella Vistas rejser til Bangkok vil du opleve metropolens fremmeste luksus på ikoniske hoteller og Michelin-restauranter samt på guidede udflugter, der udfolder byens skjulte skatte.

Thailands paradisiske øer

På Thailands øer venter de ultimative strandferier. Med sine idylliske sandstrande, høje kokospalmer og det krystalklare turkise vand udgør Thailand helt naturligt et sandt drømmescenarie. Når dette kombineres med vores nøje udvalgte luksus resorts elegance, gourmetoplevelser og en sjældent set imødekommende service, så har du en sand drømmerejse.

Velvære og balance

Thailand har en dyb tradition for at skabe en holistisk balance i både sind, krop og sjæl. Med Bella Vista vil du opleve Thailands mest luksuriøse spa og wellnesscentre, hvor behandlere og specialister forener østens traditioner med vestens moderne forskning i afslappende og forfriskende behandlinger.

Autentiske eventyr

For de nysgerrige rummer Thailand et sandt skattekammer af storslåede eventyr, der udfolder landets rige kultur og historie. Magisk glamping venter dig i Chiang Rais betagende jungle og flodrige bjerglandskaber, hvor de farverige nordthailandske stammefolk stadig lever. På vores guidede udflugter kommer du til de smukkeste buddhistiske templer, mens landets fascinerende historie udfoldes. I Bangkok venter en fortryllende togrejse, der i glamourøse og elegante rammer fører dig langsomt gennem Sydøstasiens eksotiske scenarier til Singapore.

Drømmer du om Thailand

Bella Vista har et indgående kendskab til Thailand, og på vores rejser får du en unik adgang til landets mest eksklusive hoteller og resorts samt storslåede oplevelser fra nord til syd. Kontakt os endeligt på telefon eller mail, hvis du drømmer om paradisiske strandferier, berigende oplevelser og sansende storbyer i Thailand.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev