Mand Paa Boeffel

EKSKLUSIVE REJSER TIL VIETNAM

Rejser til Vietnam

Vores hoteller i Vietnam

Et land med en tryllebindende kultur, natur og historie

Det lange Sydøstasiatiske land tryllebinder med fascinerende historie, dragende natur og autentiske kultur. Rejseoplevelserne står på spring, i det kontrastfyldte land med den smilende befolkning. Gå på opdagelse i den historiske og traditionelle hovedstad Hanoi og udforsk den hypermoderne og kapitalistiske Ho Chi Minh City i syd. Besøg templer og frodige deltaer med rigt fugle- og dyreliv og vandre i grønne bjerge og kom tæt på etniske minoriteter. Smag på gadekøkkenerne, der dominerer alle landets gadehjørner og plej krop og sjæl med luksuriøse spabehandlinger. I vores skræddersyede rejser vil du føle, mærke, se og smage på alt det bedste af vidunderlige Vietnam.

Grønne bjerge og Vietnams vandveje

Med over 2000 km kystlinje er Vietnam et af de frodigste lande i Sydøstasien. Bjergene i nord er dækket af grønne risterasser, hvor der stadig dyrkes ris efter ældgamle traditioner. De majestætiske kalkstensbjerge i den berømte Halongbugt skyder stolt op af det smaragdgrønne vand, og byder på årtusinder gamle historier om landet, der bliver ved med at give. Mekongdeltaets magi i syd er uovertruffen. Og det er fascinerende og umuligt at undgå ikke at blive en del af det lokale liv, der er afhængig af den mægtige flod i alle aspekter. Vietnam tilbyder uovertrufne rejseoplevelser gennem naturens kontraster, hvor hvert hjørne af landet byder på eksklusive og særlige eventyr.

Palmestrande og barfodsferie

Vietnam byder på fortryllende palmeklædte strande, der indbyder til fantastisk strandferie. De hvide sandstrande og det krystalklare vand skaber en perfekt kulisse til afslapning og eventyr. Fra det livlige byliv i byer som Danang og Hoi An i det centrale Vietnam til luksushotellerne uden for Nha Trang og Quy Nhon i den sydøstlige del til tropeøen Phu Quoc og den mere uberørte Con Dao, findes en strand og et resort for enhver smag. Du kan nyde solbadning, vandsport, udforske farverige koralrev og spise fantastisk mad – især skaldyr og fisk.

Duftende gadekøkkener og kokkeskole

Det er et must at spise på et af Vietnams mange gadekøkkener. Nogle er mere populære end andre, så kig efter hvor lang køen er. Jo længere kø jo bedre mad lyder "streetfood-reglen". Ofte serveres kun én ret per gadekøkken, som udføres efter ældgamle familieopskrifter, som er gået i arv mellem mange generationer. Smag den fantastiske oksekødssuppe ’pho’ eller en ’pho xao’ som er stegte nudler med oksekød – her går du aldrig galt i byen. Det vietnamesiske køkken er et af verdens mest anerkendte og smagfulde. Det er sund mad med fokus på masser af grøntsager og friske krydderurter. Gør også dig selv en stor tjeneste og tilmeld dig en kokkeskole, som findes i alle Vietnams større byer. Her er du igennem hele processen fra marked til bord, og hvor du under kyndig vejledning lærer at lave vidunderlige vietnamesiske retter. Findes der noget bedre end en kulinarisk souvenir?

Autentiske eventyr

For de eventyrlystne er Vietnam en skattekiste spækket med enestående oplevelser, der på ærlig og stolt vis afslører landets rige kultur, historie og traditioner. Vores guidede ture fører dig væk fra alfarvej og ud i Vietnams enestående natur. Hvad med en sejltur på rispram i Mekongdeltaget? Eller at opleve Vietnams større byer fra bagsædet af en Vespa? Autentiske ’home-stays’ venter også på dig i Vietnams betagende jungler og bjerglandskaber, hvor de etniske minoriteter stadig lever deres traditionelle liv. Vietnameserne er stolte og gæstfrie mennesker, der meget gerne byder alle indenfor i deres hjem. Så tag imod invitationen og husk at tage skoene af. Mere autentisk bliver det ikke.

Det bedste tidspunkt

Groft set kan du inddele det lange land i tre klimazoner med hver deres regntid. Det kan være køligt i nord i de danske vintermåneder, og det regner en del i syden i efteråret. Det kan lyde lidt vanskeligt! Men, det er det på ingen måde. Du kan altid finde et område, hvor solen varmer, og hvor det ikke regner.
Som tommelfingerregel kan du gå ud fra, at de koldeste måneder er i Nordvietnam i januar og februar måned (ca. 13-17 grader). I det centrale Vietnam er der altid +20 grader, og i det sydlige Vietnam er der altid +25 grader. Du kan derfor rejse til Vietnam hele året, men vi anbefaler at tage en snak med vores rejserådgivere om hvornår de forskellige regnsæsoner helt præcist ligger på året.

Drømmer du om Vietnam

Bella Vista har et indgående kendskab til Vietnam, og på vores rejser får du en enestående adgang til håndplukkede eksklusive hoteller og resorts samt storslåede oplevelser fra nord til syd. Kontakt os endelig på telefon eller mail, hvis du drømmer om en eventyrrejse proppet med berigende og sansemættende oplevelser i til lands og til vands i Vietnam.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev