Maldiverne Sandstrand Person med board

Eksklusive rejser til Maldiverne

Som små stykker af paradis...

Spredt rundt i Det Indiske Ocean ligger Maldivernes små atoller som stykker af paradis. Og lige her - midt i vidunderlige ingenting - finder du en uforlignelig luksus på nogle af de allerbedste resorts verden har set. 

Blå atoller og farverige koraller

De fleste af Maldivernes øer ligger i laguner beskyttet af smukke koralrev med et mangfoldigt maritimt liv. De bedste resorts har deres egen ø med villaer, der ligger direkte på stranden eller på pæle over lagunen. Vi anbefaler særligt de resorts, der har et godt husrev – altså rev, der ligger tæt ved stranden, så du ikke skal bøvle med daglig transport for at nyde livet under vand. Mange af hotellerne har desuden eget dykkercenter med professionelle instruktører, og drømmer du om at tage dykkercertifikat, er Maldiverne det perfekte sted.

Barfodsluksus og snorkling i verdensklasse

Maldiverne er en af verdens bedste destinationer for dig, der gerne vil opleve den smukke og sælsomme tropiske verden under vandet. Her venter nye bekendtskaber i form af havskildpadder, majestætiske djævlerokker og et utal af flotte fisk i alverdens farver og mønstre.

Rejser til Maldiverne

Mange aktivitetsmuligheder

Maldiverne er hjem for nogle af de bedste snorkel- og dykkersteder i hele verden. Samtidig byder øriget på hoteller og resorts med fokus på afslapning, wellbeing og forkælelse for alle dine sanser. Her foregår alting på bare fødder, og dagens program er styret af solen. Det er en oplagt destination for bryllupsrejsende, men også børnefamilier og solorejsende vil nyde de smukke omgivelser og de mange aktivitetsmuligheder, som findes her midt i Det Indiske Ocean.

Drømmer du om Maldiverne?

Bella Vista samarbejder med de bedste hoteller og resorts på Maldiverne, som ligger ved ørigets bedste rev og tilbyder service, indretning og aktiviteter, som vil opfylde alle dine tropiske feriedrømme.

Skriv eller ring til os, hvis du drømmer om Maldivernes dejligste paradisøer.

Vores favorithoteller på Maldiverne

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev