Bordeaux Solopgang Over Vinmark

Eksklusive rejser til Frankrig

Rejser til Frankrig med gastronomi og forkælelse

Rejser til Frankrig er rejser til kunst, kultur og gastronomi. Smuk natur og masser af historie. Og ikke mindst til franskmændene selv. Til livet på cafeerne og boulebanerne. Til duften af friskbagt baguette, croissanter og pain au chocolat. Skønne vine. Strande ved Middelhavet. Bjerge og floder. Frankrig har det hele.

Mærk historien på ferie i Frankrig

Overalt i Frankrig mærker du historien. Udforsk den i byernes smalle gader, på de små pladser under et kastanjetræ og ved de store attraktioner og seværdigheder fra D-dags strandene i Normandiet over konger og kejseres slotte til middelalderborge, gamle klostre og enestående museer som Musée du Louvre.

Frankrigs mangfoldighed

Frankrig byder på en utrolig mangfoldighed. Paris kan du aldrig få nok af. I Alsace hersker ren idyl, og her bevæger vi os så ind i endnu en skøn attraktion: Frankrigs vine og gastronomi. Oplev det f.eks. på flodkrydstogt ad de store floder Rhône og Saône med f.eks. Bourgogne og Hospices de Beaune. Nyd det gode liv på Côte d’ Azur. Og vi kunne blive ved med lovprisninger om Alperne, Bretagne, Korsika og meget mere. Glem ikke skønne Bordeaux i Aquitaine og vinområderne omkring med Saint-Émilion. Her finder du også Dordogne med smukke middelalderbyer og Gironde med friske østers i Arcachon. Og i Det Franske Baskerland, Pyrénées Atlantique, hersker idyllen igen.

Tal med os om eksklusive rejser til Frankrig på egen hånd eller med dansk rejseleder på et gastronomisk eventyr. Frankrig er et land, du ikke kan lade være med at forelske dig i.

Private flodkrydstogter i Frankrig

Gennem Bella Vista kan du få en helt igennem unik oplevelse på Frankrigs floder. Belmond Afloat inviterer til en privat verden af luksus, mens du nyder udsigten til vidunderlige landskaber og udforsker lokale byer og seværdigheder. Flodbåden er din alene inkl. kaptajn, tjenere, guide, kok mm. Og alt er inkluderet fra gourmetmad og vine til udflugter.

Læs mere her

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev