Grækenland Portglarokavos Lagoonbeach Kassandrapenisula Chalkidiki

Eksklusive rejser til Grækenland

Rejser til Grækenland med natur, kultur og historie

Grækenland er et af de rejsemål, som flest danskere har besøgt. Alligevel overrasker og begejstrer det smukke ørige gang på gang med indsigter og udsigter, som bevæger og betager. Vi vender tilbage til Grækenland igen og igen på grund af landets smukke strande, delikate køkken og historiens vingesus, som mærkes overalt i landet.

Vores favorithoteller i Grækenland

Eksklusive rejser til Grækenland

Et mangfoldigt ørige

Fra nord til syd i Grækenland finder du smuk og særpræget natur og historiske skatte i overflod. Vi elsker især den eksklusive ø Mykonos med gourmetoplevelser, shopping og nogle af landets bedste strande, den fascinerende halvø Peloponnes, hvor et imponerende antal oldtidsmonumenter pryder det kuperede landskab, og halvøen Halkidiki mod nord, hvor du finder smuk natur og autentisk græsk hverdagsliv tæt på landets næststørste by Thessaloniki med et utal af byzantinske ruiner midt i den moderne metropol.

Oplev Grækenland med Bella Vista By Profil Rejser

Bella Vista By Profil Rejser samarbejder med de bedste hoteller og resorts i Grækenland, så du får de mest eksklusive og elegante rammer for din ferie mod syd. Her finder du fred, ro og privatliv i tilbagelænede, elegante rammer tæt ved nogle af Europas bedste strande, men også mulighed for at opleve den spændende græske kultur og historie.

Skriv eller ring til os 70 236 236, hvis du gerne vil opleve Grækenlands dejligste strande, smukkeste landskaber og mest fascinerende historie.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev