Italien Firenze Udsigt over byen Vinduer

Eksklusive rejser til Italien

La dolce vita og historiens vingesus

Italien er et af Europas mest dragende lande. Støvlelandet er hjem for mange af verdens største kunstværker, en svimlende historie, der rækker igennem årtusinder, og det måske allermest elskede køkken i verden.

Få steder i verden blander livet og kunsten sig så ubesværet, og roden til den italienske livsholdning er en dedikation til at leve livet så godt som muligt. Hengiv dig trygt til la dolce vita – det er godt for både krop og sjæl.

Vores favorithoteller i Italien

Eksklusive rejser til Italien

Italia con amore

Italien er et oplagt sted til en bryllupsrejse eller en anden kærlighedsfyldt ferie, for her hyldes sanseligheden og det gode liv som intet andet sted i Europa. Venedigs vuggende gondoler, Roms brostensbelagte stræder, Norditaliens bølgende landskaber og pittoreske vingårde og Siciliens velduftende citruslunde med vulkanen Etna tronende i horisonten – overalt i Italien finder du skønhed og charme, som det er svært ikke at forelske sig i.

Drømmer du om Italien

Bella Vista har udvalgt de mest elegante hoteller i Italiens mest charmerende regioner og byer. Her favnes du af italienernes åbenhed som var du en del af la familia – kombineret med serviceniveau og kvalitetsbevidsthed, som til fulde lever op til selv de højeste forventninger.

Skriv eller ring til os og fortæl om dine italienske rejsedrømme – så gør vi alt, hvad vi kan, for at indfri dem.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Rejser til Italien

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev