Portugal Algarve Baadsejlerudafgrotte Setoppefra

Eksklusive rejser til Portugal

Det gode liv ved Atlanterhavet

Langs Portugals smukke og dramatiske Atlanterhavskyst venter store naturoplevelser, sydeuropæisk charme og moderne gourmet. Algarvekysten lokker med masser af solskinstimer, 150 km vidunderlig sandstrand og små, hyggelige fiskerbyer, hvor det lokale liv leves i adstadigt tempo. På blomsterøen Madeira er der et behageligt klima året rundt, og utrolig smuk natur.

Vores favorithoteller i Portugal

Eksklusive rejser til Portugal

Natur og solskin på Madeira

Portugals territorier tæller også Madeira – en lille, bjergrig ø ud for Marokko, hvor du finder store naturoplevelser og milde temperaturer året rundt. Øen er oplagt at besøge året rundt, også i vinterhalvåret, hvis du trænger til sol på kinderne, men stadig prioriterer kort og bekvem rejsetid højt.

Vin og velsmag

Portugals køkken er måske mindre kendt end andre sydeuropæiske madkulturer, men tag ikke fejl – her er masser af velsmag at finde. Især fisk, skaldyr og vin er værd at fokusere på – portugiserne har dyrket vin i mere end 2000 år, og den stolte tradition holdes i dag i live af stolte vinbønder, der forener tradition og fornyelse.

De bedste hoteller

Bella Vista samarbejder med de bedste kysthoteller i Portugal, der lægger vægt på afslapning, service og beliggenhed. Her kan du være sikker på, at havets friske brise, de smukke omgivelser og det høje serviceniveau får dig helt ned i gear.

Skriv eller ring til os, hvis du gerne vil opleve Portugals smukkeste kyster, lækreste hoteller og herlige stemning.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev