Spanien Mallorca Castell Son Claret Driveway

Eksklusive rejser til Spanien

Gourmet og wellbeing i det ægte Spanien

Spanien er passion, musik og dans. Vine og gastronomi i særklasse. Smukke strande og mageløs natur. Og masser af historie. Et rejsemål, der går lige i hjertet.

Vores favorithoteller i Spanien

Eksklusive rejser til Spanien

Kunsten at finde det bedste

Oplev det på eksklusive rejser til Spanien, der favner netop det, du gerne vil opleve, og som samtidig sikrer dig forkælelse på hoteller og resorts, som er håndplukket for autentisk stemning, sublim service og bedste beliggenhed. Hos Bella Vista sætter vi en ære i at udvælge det absolut bedste.

Y viva España!

Skal du slappe af på vulkanøen Tenerife, udforske altid skønne Mallorca eller opleve udsøgt luksus på fastlandet? Vi kender stederne. Dem, der ligger væk fra alfarvej ude i bjergene eller ved afsides kyster. Og dem, der ligger som små oaser tæt på det hele, men alligevel lukker dig ind i en helt anden verden, hvor udelukkende er fokus på dit velbefindende. 

Skriv eller ring til os, hvis du gerne vil opleve det ægte Spanien og de lækreste hoteller.

Maldiverne Como Maalifushi Water Villa

Med sans for detaljen designer vi rejser i særklasse

Med udgangspunkt i dine ønsker sammensætter vi din helt unikke rejse. Alt sammen med rådgivning og tryghed fra start til slut. Med andre ord; vi er din garanti for en kvalitetsrejse i særklasse

Start din rejse Ring til os: 70 236 236

Få inspiration til nye rejser i din indbakke

Skriv dig op til vores nyhedsbrev